Vacature - Woonbegeleider in Zwolle Stadshagen voor 28 uur per week

Meer informatie

Frederique Kolthof

Clustermanager

06 82334538

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Vanwege groei zoeken we voor woonlocatie het WIZ in Zwolle een ervaren woonbegeleider (28 uur per week). Lijkt jou dit interessant? Lees dan verder of neem contact op met Frederique, de clustermanager van de locatie.

DE LOCATIE

Het WIZ is een woonlocatie voor zeven bewoners met het syndroom van Down of een verstandelijke beperking. Het WIZ is een ouderinitiatief, de ouders zijn een belangrijke samenwerkingspartner. De leeftijd van de bewoners varieert tussen de 20 en 40 jaar. De bewoners krijgen ondersteuning van een zevental begeleiders. Het team van begeleiders werkt met volle inzet en plezier voor en met de bewoners. Er voor elkaar zijn is een pijler voor de onderlinge samenwerking. De ouders zijn volop betrokken in het met elkaar realiseren van een prettig leefklimaat voor de bewoners. Alle bewoners hebben hun eigen appartement in een complex waar begeleiding in nabijheid aanwezig is. Bij deze woonlocatie wordt het gezinsleven zoveel mogelijk nagebootst. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, zoals tijdens het ontbijt en avondeten en heeft iedereen een aandeel in het samenwonen. De bewoners hebben allemaal een vorm van dagbesteding.
Bij deze doelgroep is het belangrijk dat je voldoening haalt uit het dagelijkse leven met de bewoners. De uitdaging zit ‘m erin om dit goed mogelijk te laten verlopen.

DE BAAN
Bij Omega Groep wordt gewerkt vanuit de visie. Werken bij Omega Groep is hulp en ondersteuning bieden die is gericht op alle facetten van het leven. We delen in het leven van de bewoner op alle levensgebieden en bespreken deze, ook wanneer dit ongemakkelijk is voor jezelf en/of de bewoner en zijn/haar netwerk. Ontwikkeling en een zo groot mogelijke zelfstandigheid van de jongeren is heel belangrijk en wordt door de begeleiding gestimuleerd en gefaciliteerd. In nauw overleg met de bewoner, de ouders en de begeleiding wordt continue gekeken welke ontwikkelingskansen benut gaan worden.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorggerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of hbo-niveau;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 28 uur per week en bent bereid om onregelmatig te werken;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep.

WIJ BIEDEN:

Het betreft een dienstverband van 28 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.025,- tot € 2.993,- bruto o.b.v. fulltime). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Frederique Kolthof. Zij is de clustermanager van de locatie en te bereiken op 06 82334538.

Ben je enthousiast geworden? Leuk, wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur uiterlijk zondag 5 december jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-73 Woonbegeleider WIZ.
Omdat dit een ouderinitiatief betreft zijn de ouders betrokken bij de sollicitatieprocedure.

 

Deze vacature is intern en extern uitgezet.