Vacature - Woonbegeleider in Zwolle centrum voor 24 uur per week

Meer informatie

Bernard Oldenhuis

Clustermanager

06- 82881743

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Bij onze woonlocatie in het centrum van Zwolle willen we een nieuwe collega woonbegeleider (24 uur per week) verwelkomen. Beschik jij over daadkracht, ben je een echte teamspeler en wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen deze mooie woonlocatie? Lees dan snel verder!

DE BAAN.

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal bewoners. Samen werk je aan de door jullie opgestelde doelen. Je begeleidt in het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in het dagelijkse leven en weet de bewoners te prikkelen om zo zelfredzaam mogelijk te zijn.

Tijdens je werkdag zoek je de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Je bent er voor iedere bewoner en biedt ondersteuning die gericht is op alle facetten van het leven.

Je werkt vanuit het begeleiders appartement, waar je collega’s en bewoners ontmoet. Je ondersteunt in het dagelijks leven en organiseert activiteiten zoals een inloopmoment met koffie en een spelletje.

Het is een zelfstandige functie waarbij je ook veel samenwerkt, omdat je bijvoorbeeld gezamenlijk verantwoordelijk bent voor één of meerdere bewoners.

Je komt te werken in een team van vijf woonbegeleiders met daaraan gekoppeld een clustermanager en gedragswetenschapper. Het is een open en divers team dat volop in ontwikkeling is.

Bij Omega Groep wordt gewerkt vanuit de visie. Hierbij staat de ontmoeting tussen mensen centraal. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

DE LOCATIE

De woonlocatie is gevestigd in het centrum van Zwolle. Er wonen elf (jong-)volwassenen met een licht verstandelijke beperkingen en/of psychische problematiek. De meeste bewoners hebben een WLZ-indicatie. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. Alle bewoners hebben een zelfstandig appartement in een complex waar ook particuliere bewoners wonen.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorggerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of hbo-niveau;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie met de doelgroep;
  • Je hebt een behoorlijke mate van zelfstandigheid en kun planmatig en methodisch werken;
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week en bent bereid om onregelmatig te werken.
  • Staat stevig in je schoenen en beschikt over daadkracht;
  • Bent een echte teamspeler en vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkelingen binnen de locatie.

WIJ BIEDEN:

Het betreft een dienstverband van 24 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.025,- tot € 2.993,- bruto o.b.v. fulltime). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding.

ONMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Bernard Oldenhuis. Hij is de clustermanager van de locatie en te bereiken op 06- 82881743.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur uiterlijk zondag 21 november jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-71 Woonbegeleider Zwolle centrum.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 25 november vanaf 13.00 uur.