Vacature - Woonbegeleider in de flexpool van Noord-Nederland

Meer informatie

Hendrik Jan

06-22289851

of

Harrie

06 82 68 46 28

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen, werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze woonlocaties in Noord-Nederland zijn we op zoek naar energieke en flexibele Woonbegeleiders voor in onze flexpool. Wil jij op een unieke, kwalitatieve manier vanuit de ontmoeting een relatie opbouwen om zo zorg te leveren aan onze bewoners? En wil jij jouw eigen agenda indelen? Lees dan verder!

ZO ZIET JOUW WERKDAG ERUIT

In de ochtend krijg je een appje binnen van de flexpool, de openstaande diensten voor de komende weken zijn gepubliceerd. Met jouw agenda bij de hand, schrijf jij je in op de diensten die passen in jouw agenda. Zo kan je om studie, werk en/of sociale verplichtingen heen plannen. Morgen draai je een dienst in Bovensmilde en vandaag draai je een dienst op een woonlocatie in Groningen. Tijdens deze dienst bied jij als Woonbegeleider zorg aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. Je dienst begint met het afstemmen of lezen van de overdracht. Vanaf dan zoek je naar de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Als woonbegeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde. Je krijgt namelijk de vrijheid en ruimte om buiten de geplande ontmoetingen zelf regie te nemen om spontane ontmoetingen op te zoeken met een bewoner die dit nodig lijkt te hebben.

WERKEN BIJ OMEGA  GROEP

Als woonbegeleider in onze flexpool, schrijf jij je in op diensten voor diverse woonlocaties in Noord-Nederland waaronder Groningen, Steenwijk, Onna en Bovensmilde. We bieden zowel (begeleid) zelfstandig wonen als groepswonen en beschermd wonen aan jeugdigen en (jong)volwassenen. In overleg met de clustermanager bepaal je welke woonlocaties voor jou passend zijn.

Door het werken in de flexpool leer jij de organisatie kennen, kom je in aanraking met diverse doelgroepen en werk je samen met verschillende teams. Daarnaast krijg je de vrijheid om je eigen uren te plannen, heb je minder verantwoordelijkheden en krijg je de unieke kans om het vak als begeleider goed en snel onder de knie te krijgen. Kortom, een baan in onze flexpool is een mooie opstapplek voor jouw zorg carrière.

WIE BEN JIJ?

Je bent een enthousiaste begeleider, kunt snel schakelen en zoekt afwisseling in je werk. Juist daarom vind je het leuk dat je vanuit de flexpool (in overleg) wordt ingezet op diverse locaties. Je bent flexibel en maakt gemakkelijk verbinding met onze bewoners, hun netwerk en onze organisatie. Verder:

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om onregelmatig te werken (ook slaapdiensten).

WIJ BIEDEN:

Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans. Daarnaast krijg jij:

  • De mogelijkheid om ervaring op verschillende woonlocaties op te doen;
  • Een oproepcontract (werkelijke uren variëren van 0-16 uur per week) voor de duur van één jaar (met uitzicht op verlening) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 35;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op clustermanager Hendrik Jan via 06-22 28 98 51 of clustermanager Harrie via 06 82 68 46 28.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Je kunt solliciteren via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-107 Woonbegeleider flexpool Noord-Nederland.