Vacature - Woonbegeleider in de flexpool van Emmeloord / Dronten

Meer informatie

Sander Messelink

Clustermanager

06-20603816

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor regio Dronten/Emmeloord zoeken we een leuke, enthousiaste en zelfverzekerde woonbegeleider die bij diverse woonlocaties in deze regio wil werken.

DE LOCATIES

Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende woonlocaties in Dronten en Emmeloord mee te werken in de begeleiding. Wij bieden 24-uurs zorg in nabijheid aan (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. We bieden zowel begeleid zelfstandig wonen aan als groepswonen.

In regio Dronten en Emmeloord zijn vijf verschillende woonlocaties gevestigd. In overleg ga je werken op een aantal van deze locaties.

DE BEGELEIDING

Binnen Omega Groep werken we vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en de dingen die je hebt meegemaakt mede bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.

De ontmoeting tussen mensen centraal. We zijn onderdeel van het leven van de cliënt en hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien en durven dit te bespreken. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

JIJ:

Jij herkent jezelf in onze begeleidingsstijl. Je bent een enthousiaste begeleider, kunt snel schakelen en zoekt afwisseling in je werk. Juist daarom vind je het leuk dat je (in overleg) wordt ingezet op diverse locaties. Je bent flexibel en maakt gemakkelijk verbinding met onze bewoners, hun netwerk en onze organisatie. Verder:

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorggerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4;
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

WIJ BIEDEN:

De mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende woonlocaties bij een organisatie waar het ook gaat om wie jij bent.
Het betreft een dienstverband binnen de flexpool met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 35 (€ 2.178,- tot € 3.105,- bruto o.b.v. fulltime). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding.

WIJ ONTMOETEN JE GRAAG!

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Sander Messelink, clustermanager. Hij is bereikbaar op 06-20603816.

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-04 Woonbegeleider flexpool Flevoland.