Vacature - Woonbegeleider flexpool Zwolle

Meer informatie

Flex Coördinatoren

Erik Kanis

06-30783221

Bernard Oldenhuis

06-82881743

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Woonbegeleider! Woon jij in de regio van Zwolle? Ben je enthousiast en flexibel? En wil jij jouw eigen agenda indelen? Dan is een baan in onze flexpool iets voor jou! Lees snel verder.

ZO ZIET JOUW WERKDAG ERUIT

In de ochtend krijg je een appje binnen van de flexpool, de openstaande diensten voor de komende weken zijn gepubliceerd. Met jouw agenda bij de hand, schrijf jij je in op de diensten die passen in jouw agenda. Zo kan je om studie, werk en/of sociale verplichtingen heen plannen. In de middag draai je een dienst op een woonlocatie in Zwolle. Tijdens deze dienst bied jij als Woonbegeleider zorg aan (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. Je dienst begint met het afstemmen of lezen van de overdracht. Vanaf dan zoek je naar de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Als woonbegeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde. Je krijgt namelijk de vrijheid en ruimte om buiten de geplande ontmoetingen zelf regie te nemen om spontane ontmoetingen op te zoeken met een bewoner die dit nodig lijkt te hebben.

WERKEN BIJ OMEGA GROEP
Als woonbegeleider in onze flexpool, kom jij te werken bij diverse woonlocaties in de regio Zwolle. We bieden zowel (begeleid) zelfstandig wonen als groepswonen en beschermd wonen. In overleg bepaal je welke locaties voor jou passend zijn. Door het werken in de flexpool leer jij de organisatie kennen, kom je in aanraking met diverse doelgroepen en werk je samen met verschillende teams. Daarnaast krijg je de vrijheid om je eigen uren te plannen, heb je minder verantwoordelijkheden en krijg je de unieke kans om het vak als begeleider goed en snel onder de knie te krijgen. Kortom, een baan in onze flexpool is een mooie opstapplek voor jouw zorg carrière.

DIT BEN JIJ:

Jij herkent jezelf in onze begeleidingsstijl. Je bent een enthousiaste begeleider, kunt snel schakelen en zoekt afwisseling in je werk. Juist daarom vind je het leuk dat je vanuit de flexpool (in overleg) wordt ingezet op diverse locaties. Je bent flexibel en maakt gemakkelijk verbinding met onze bewoners, hun netwerk en onze organisatie. Verder:

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om onregelmatig te werken (ook slaapdiensten).

DIT KRIJG JIJ:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt contract van 20-24 uur per week voor de duur van één jaar met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 35;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw sollicitatie naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-05 Woonbegeleider Flexpool Zwolle. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Flex Coördinatoren Erik Kanis (06-30783221) of Bernard Oldenhuis (06-82881743).

Een dagdeel meelopen is onderdeel van deze sollicitatieprocedure.