Vacature - Woonbegeleider flexpool Zwolle

Meer informatie

Flex Coördinatoren

Erik Kanis

06-30783221

Bernard Oldenhuis

06-82881743

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor regio Zwolle zoeken we leuke, enthousiaste en flexibele woonbegeleiders die in regio Zwolle willen werken bij de verschillende woonlocaties.

DE LOCATIES

Als woonbegeleider in onze flexpool krijg je de mogelijkheid om bij verschillende locaties mee te werken in de begeleiding. Wij bieden 24-uurs zorg in nabijheid aan (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. In de regio Zwolle bieden we zowel (begeleid) zelfstandig wonen aan als groepswonen. Vanuit de flexpool kun je in overleg bij diverse woonlocaties worden ingezet.

DE BEGELEIDING

Binnen Omega Groep werken we vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en de dingen die je hebt meegemaakt mede bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.

De ontmoeting tussen mensen centraal. We zijn onderdeel van het leven van de cliënt en hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien en durven dit te bespreken. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

JIJ:

Jij herkent jezelf in onze begeleidingsstijl. Je bent een enthousiaste begeleider, kunt snel schakelen en zoekt afwisseling in je werk. Juist daarom vind je het leuk dat je vanuit de flexpool (in overleg) wordt ingezet op diverse locaties. Je bent flexibel en maakt gemakkelijk verbinding met onze bewoners, hun netwerk en onze organisatie. Verder:

  • Je hebt een diploma voor de mbo-opleiding niveau 4 maatschappelijke zorg (voormalig SPW), persoonlijk begeleider of hbo social work, profiel zorg (voormalig SPH);
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

WIJ:

  • Bieden de mogelijkheid om ervaring op verschillende woonlocaties op te doen bij een organisatie waar het ook gaat om wie jij bent;
  • Bieden een contract (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 35 (min. € 2110,- en max. € 3009,- bruto per maand o.b.v. fulltime);
  • Geven een contract voor bepaalde tijd van één jaar. Bij goed functioneren wordt deze daarna verlengd voor onbepaalde tijd;
  • Bieden een extra financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen;
  • Bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%;
  • Balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren;
  • Bieden een aanvullende regeling woon-werkverkeer. tot max. 30 km enkele reis.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Flex Coördinatoren Erik Kanis (06-30783221) of Bernard Oldenhuis (06-82881743).

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-05 Woonbegeleider Flexpool Zwolle. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.