Vacature - Woonbegeleider bij locatie 24/7 in Onna i.c.m. ambulant begeleider in Steenwijk

Meer informatie

Gerjanne Hoorn

Regiomanager

06- 23 03 16 55

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit. Wil je meer weten over onze visie? Kijk dan eens op Missie en visie – Omega Groep.

We hebben een mooie combinatiebaan voor woonbegeleider en ambulant begeleider beschikbaar in de Kop van Overijssel. Voor onze woonlocatie 24-7 zoeken we een nieuwe collega die jongvolwassenen gaat begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van het dagelijkse leven op twee vaste momenten per dag. Voor de overige uren kun je de combinatie maken met ambulante begeleiding voor jongeren in de regio.

Al met al een afwisselende baan die je kunt inrichten naar jouw wens. Interessant? Lees dan snel verder.

DE BAAN

Op onze locatie 24-7 bieden we begeleiding aan zes jongvolwassenen van 18 t/m 23 jaar met een psychiatrische diagnose, hoofdzakelijk ASS in combinatie met een gemiddeld tot hoge intelligentie. De bewoners verblijven hier maximaal vijf jaar. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes.

Jij gaat de bewoners begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het door jullie opgestelde zorgplan. Je betrekt het netwerk van de bewoner. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt waar nodig bij.

Als begeleider ben je door de week aanwezig op twee vaste momenten in een blok van twee uur (bijvoorbeeld van 11:00 uur tot 13:00 uur en van 17:00 uur tot 19:00 uur). In het weekend wordt dit op maat afgestemd en samen met je collega’s zorg je voor bezetting op locatie.

Het is mogelijk om de baan te combineren met de functie van ambulant begeleider. Als ambulant begeleider ga je aan de slag in een breed werkgebied in Overijssel, Friesland en Drenthe. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd tussen 4 en 18 jaar met psychiatrische diagnose en sluit in je begeleiding aan bij hun behoefte. Je kunt hierbij denken aan begeleiding op school, binnen het gezin, aan de ouders, structuurbegeleiding of behandeling.

JIJ:

Je kunt op autismevriendelijke wijze communiceren (neutraal en concreet) en hebt een autismevriendelijke houding. Je bent positief ingesteld, geduldig, zoekt naar mogelijkheden en gaat uit van kansen met respect voor de onmacht en onmogelijkheden. Verder:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma op hbo-niveau en een SKJ-registratie;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening;
  • Je bent flexibel beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

WIJ BIEDEN

De uren zijn afhankelijk van jouw wensen nader overeen te komen met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40/45 (€ 2.025,- tot € 3.289,- bruto o.b.v. fulltime en afhankelijk van de invulling van de functie). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Gerjanne Hoorn. Zij is Regiomanager en te bereiken op 06- 23 03 16 55.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-02 Begeleider 24-7. We nemen kort daarna contact met je op.