Vacature - Vrijwilliger voor de groentekraam bij de Kas van Kaat in Zwolle

Meer informatie

Simone Mulderink

Bedrijfsleider

06-82662282

Kas van Kaat in Zwolle is op zoek naar vrijwilligers

De Kas van Kaat, een hotspot in Zwolle, is onderdeel van Buitengoed Herfte waar uitsluitend duurzame ondernemingen zijn gevestigd. In onze winkel, de bakkerij, het lunchcafé, de keuken, het atelier en de kwekerij wordt gewerkt met biologische producten. De groenten die van eigen land komen worden zoveel mogelijk verwerkt in eigen keuken, bakkerij en verkocht in de winkel.
We zijn een dagbestedingslocatie van de Omega Groep en bieden leer-en werkplekken aan mensen, die door hun beperking een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het enthousiasme van de medewerkers, de eerlijke producten en de huiselijke sfeer zorgt ervoor dat steeds meer gasten de weg naar Kaat vinden.

Onze eigen geteelde biologische groente worden verkocht door onze cliëntmedewerker bij een marktkraam op ons terrein. Voor deze kraam zoeken we vrijwilligers die samen met de cliëntmedewerker de marktkraam wil bemannen.

HET WERK

Samen met de cliëntmedewerker beman de je groentekraam. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is en dat de klanten netjes geholpen worden. Daarnaast pak je kassawerkzaamheden op.  De marktkraam is geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot uiterlijk 16.00 uur.

JIJ:

  • Vindt het leuk om op vrijwillige basis te helpen bij de groentekraam;
  • Bent beschikbaar voor (een gedeelte van) de diensten op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot uiterlijk 16.00 uur;
  • Hebt affiniteit met de begeleiding van clientmedewerkers en/of kassawerkzaamheden;
  • Hebt affiniteit met biologische groente.

WIJ:

  • Bieden een leuke vrijwilligersbaan bij onze duurzame hotspot waarin je iets kunt betekenen voor de clientmedewerkers.

VRAGEN?

Wil je meer weten over deze locatie of de functie neem dan gerust contact op met Simone Mulderink, Bedrijfsleider bij de Kas van Kaat. Ze is bereikbaar op 06-82662282.

ONTMOETEN

Heb jij interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Kas van Kaat? Dan ontmoeten we je graag! Stuur een mail met jouw beschikbaarheid en contactgegevens vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-30 Vrijwilliger Kas van Kaat. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.