Vacature - Vervoersbegeleider dagbesteding Emmeloord

Meer informatie

Johan Nes

Bedrijfsleider

06 30 97 35 26

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor het vervoer voor cliënten naar de dagbesteding in Emmeloord zoeken we een Vervoersbegeleider dagbesteding (3 uur per week). Heb jij een zorghart en zoek je een parttime baan die goed te combineren is met jouw leven? Lees dan verder. Ook geschikt voor gepensioneerden.

DE BAAN

Als Vervoersbegeleider/ Chauffeur dagbesteding breng je op de woensdag minimaal 3 tot 5 cliënten met een lach, veilig naar hun dagbesteding in Emmeloord. De cliënten hebben een verstandelijke beperking. Het vervoer bestaat uit een ochtend- en middagroute. Tijdens de rit zorg je voor een veilige en goede sfeer.

Het personenbusje staat in Emmeloord. Je haalt de cliënten op uit bij de woning in Lelystad en brengt ze naar de dagbesteding in Emmeloord. In de middag breng je ze weer thuis. De dagbesteding start om 9.30 uur en is afgelopen om 15.00 uur. De totale reis bedraagt ongeveer 1,5 uur.

Het is ook mogelijk om een deel van de diensten te draaien (bijvoorbeeld alleen de ochtend of middag).

WIE BEN JIJ?

  • Je bent minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, voelt aan wat nodig is en geeft dit zo nodig aan bij de overdracht aan de begeleider;
  • Je bent flexibel (en bij gedeeltelijk werken ook bereid om diensten over te nemen van collega’s);
  • Je bent stressbestendig (in het verkeer en tijdens de rit);
  • Je woont in de omgeving van Emmeloord.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een contract voor 3 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 20 (min. € 1867,- tot max. € 2605,- bij een fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met Bedrijfsleider Johan Nes via 06 30 97 35 26.

Heb je interesse? Wat leuk! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-74 Vervoersbegeleider dagbesteding.