Vacature Gezinshuisouders

Meer informatie

Amber Pierik
Clustermanager Gezinshuizen
038 455 2741 (secretariaat)

Durf jij het verschil te maken in het leven van een kind?
Als Omega Groep zijn wij op zoek naar lieve en verstandige gezinnen die verschil kunnen en durven te maken in het leven van kinderen met een beperking en/of psychiatrische stoornis die niet kunnen opgroeien bij hun eigen ouders. Gezinnen die kinderen willen opnemen in hun eigen gezin en deel uit laten maken van hun leven, er daarbij van uitgaande dat ‘het echte leven’ de meest helende factor is. Binnen de gezinshuizen richten wij ons voornamelijk op de zorg aan kinderen die voor lange duur bij ons kunnen wonen, zodat er gewerkt kan worden vanuit de relatie die ontstaat tussen opvoeder en kind. Gezinshuisouders werken bij ons in de nabijheid van een clustermanager en gedragsdeskundige. Zij komen in het gezinshuis aan de keukentafel mee praten over hoe het met jou en de kinderen gaat en wat jij nodig hebt om het voor iedereen zo goed mogelijk te maken en te houden.

Cruciaal is voor ons een ontmoeting om samen uit te zoeken of er sprake is van een klik in het verlangen om het verschil te maken in het leven van kinderen. Als je om deze reden met ons in gesprek wilt ben je van harte welkom.

Om eventuele vragen te beantwoorden kun je bellen met Amber Pierik Clustermanager gezinshuizen via 038 455 2743 (secretariaat).

Indien er sprake is van wederzijdse interesse zal er een vervolgafspraak gemaakt worden voor kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld