Vacature - Stage wonen Noord-Midden

Meer informatie

Ronald

Clustermanager

06-83517446

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

We hebben voor aankomend schooljaar 2023-2024 een aantal plekken beschikbaar voor een hbo-jaarstage. Heb jij een passie voor het werken met jongeren tussen de 10 en 23 jaar en zoek je een uitdagende en dynamische jaarstage? Lees dan snel verder!

LOCATIE TREND

Soms kan door omstandigheden het (tijdelijk) verblijven in de 24-uurszorg een juiste stap zijn om weer verder te ontwikkelen in een vastgelopen situatie. Op locatie Trend in Steenwijk verblijven jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen krijgen intensieve behandeling en begeleiding. Het netwerk blijft nauw betrokken en het verblijf duurt zo kort mogelijk. Jongeren verblijven voor een langere aaneengesloten periode van vier tot zeven dagen per week bij Trend.

LOCATIE 24-7

Op onze locatie 24-7 bieden we begeleiding aan zeven jongvolwassenen met een leeftijd van 17 t/m 23 jaar met een psychiatrische diagnose, hoofdzakelijk ASS in combinatie met een gemiddeld tot hoge intelligentie. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes.

DE STAGE

In deze stage leer je het verschil te maken voor de jongeren door vanuit de relatie te werken aan zelfstandigheid en ze op deze manier een plek in de maatschappij te geven. Onder supervisie van de stagebegeleider en stagecoördinator begeleid je de jongeren bij het organiseren van hun dagelijks leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het zorgplan. Het zorgplan wordt door het team van begeleiders in samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog vastgesteld en uitgevoerd. Binnen het team heeft ieder zijn kwaliteiten en zij vullen elkaar goed aan. De mate van saamhorigheid binnen het team is dan ook groot. Door elkaar te ondersteunen en aan te vullen werk je samen aan de begeleiding en ontwikkeling van de jongeren.

JIJ:

  • Volgt een zorggerelateerde hbo-opleiding;
  • Bent minimaal 19 jaar;
  • Zoekt een jaarstage voor de duur van 10 maanden en voor minimaal 24 uur per week;
  • Hebt rijbewijs B;
  • Loopt warm voor het werken met jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen.

WIJ BIEDEN:

  • Een aantrekkelijke jaarstage met ruimte voor ontwikkeling en toenemende verantwoordelijkheid in een groeiende en dynamische organisatie waar je mag zijn wie je bent;
  • Begeleiding van een geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een stagevergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ronald.  Hij is clustermanager en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06-83517446

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? We kijken naar je uit! We ontvangen graag het ingevulde sollicitatieformulier, samen met jouw cv. Deze kun je mailen naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage wonen Noord-Midden’.