Stage voor 6 uur per week bij een zorgboerderij in Dalfsen

Meer informatie

Jildau

HR-medewerker

06-82123758

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor de opvang van kinderen en jongeren op onze zorgboerderij in Dalfsen hebben we leerzame stageplekken beschikbaar voor 6 uur per week.

DE STAGE

Op woensdagmiddag en zaterdag bieden we opvang aan een groep van acht kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Samen met de begeleiders ga je de kinderen in een veilige omgeving nieuwe ervaringen op laten doen in sociaal contact en beleving. Je stimuleert ze om sociale vaardigheden toe te passen en stemt de activiteiten af op de behoeften en interesses van het kind.

Ook ontvangen we op zaterdag zo’n acht jongeren vanaf 12 jaar op de zorgboerderij. In deze groep is naast de individuele interesse van de jongeren aandacht voor het ondernemen van activiteiten in de groep. Overleggen en luisteren naar elkaar, samenwerken en sociale vaardigheden zijn de kernwoorden.

JIJ:

Omega groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingstijl. Het werken met de (soms) complexe doelgroep vraagt kennis ten aanzien van methodisch en planmatig handelen. Je dient stevig in je schoenen te staan en enige levenservaring te hebben. Verder:

  • Je doet een opleiding richting maatschappelijk zorg op mbo4- of hbo-niveau;
  • Bent voor ca. 6 uur per week beschikbaar op de woensdagmiddag en zaterdag.

WIJ BIEDEN:

  • Een meeloopstage voor 6 uur per week;
  • Begeleiding van een geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een mooie stageplaats waar je ervaring kunt opdoen met een diverse doelgroep;
  • Een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Jildau. Zij is HR-medewerker en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06-82123758.

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? Leuk! Vul het sollicitatieformulier in en mail deze samen met jouw cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage Zorgboerderij’.