Vacature - Stage (mbo4/hbo) bij dagbesteding

Meer informatie

Jildau

HR-medewerker

06-82123758

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Wij hebben bij verschillende dagbestedingslocaties per 1 september 2022 een stageplaats (mbo4/hbo) beschikbaar. Ben jij nieuwsgierig naar een stage in de dagbesteding? Lees dan verder.

DE STAGE

Leren, werken of puur een besteding van je dag hebben, is een belangrijk onderdeel van het leven. Wij bieden werk- en dagbesteding op verschillende locaties in Groningen, Overijssel en Flevoland.

Jobpoint Dronten
Op deze werkplek komen dagelijks zo’n 6 tot 8 cliëntmedewerkers voor dagbesteding. Je begeleidt en ondersteunt de cliëntmedewerkers bij samenstellen van kerstpakketten en de theelijn.

Kadpoint Emmeloord
KadoPoint is een commerciële dagbestedingslocatie die een werkplek biedt aan zo’n acht cliëntmedewerkers per dag. Tijdens de stage ga je de cliëntmedewerkers begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en verkopen van kadoverpakkingen en kado-artikelen.

Klaverblad
Een warme en liefdevolle dagbesteding voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Bij dagcentrum Het Klaverblad in Almere-Haven bieden we veilige ondersteuning op maat in kleine groepen van drie tot vier cliënten.

JIJ:

Omega groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingstijl. Het werken met de (soms) complexe doelgroep vraagt kennis ten aanzien van methodisch en planmatig handelen. Je dient stevig in je schoenen te staan en enige levenservaring te hebben. Verder:

  • Je doet een opleiding richting maatschappelijk zorg op mbo4- of hbo-niveau;
  • Bent voor minimaal 5 maanden en minimaal 16 uur per week beschikbaar voor de stage.

WIJ BIEDEN:

  • Een mooie stageplaats waar je ervaring kunt opdoen met een diverse doelgroep en waar je mag zijn wie je bent;
  • Begeleiding van een geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Jildau. Zij is HR-medewerker en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06-82123758.

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? We kijken naar je uit! We ontvangen graag het ingevulde sollicitatieformulier, samen met jouw cv. Deze kun je mailen naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage dagbesteding’.