Vacature - Stage (mbo4) bij een gezinshuis in Hattem

Meer informatie

Manfred

Clustermanager

06-82533763

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Wij hebben bij een gezinshuis in Hattem een stageplaats (mbo4) beschikbaar. Wil jij onder goede stagebegeleiding meedraaien in het gezin, de opvoeding en begeleiding van kinderen en jongeren? Lees dan verder.

DE STAGE

Bij ons gezinshuis in Hattem wonen 4 kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar die niet meer thuis kunnen verblijven. Bij de gezinshuisouders vinden deze kinderen en jongeren een tweede thuis. Er is sprake van ontwrichte hechting, ontwikkelachterstand, ASS-problematiek en/of ingewikkeld contact met de biologische ouders. In deze stage ga je onder begeleiding van de gezinshuisouders extra individuele aandacht en begeleiding geven aan de kinderen. Je draait mee in het gezin, de opvoeding en de begeleiding. De stagetijden zullen in overleg in de middag, avond en het weekend plaatsvinden omdat de kinderen dan thuis zijn. Een aantal slaapdiensten zullen ook gevraagd worden zodat je een goed beeld krijgt van het gehele gezinshuisritme.

JIJ:

Omega groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingstijl. Het werken met de (soms) complexe doelgroep vraagt kennis ten aanzien van methodisch en planmatig handelen. Je dient stevig in je schoenen te staan en enige levenservaring te hebben. Verder:

  • Je doet een opleiding richting maatschappelijk zorg op mbo4;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud;
  • Bent 4 dagen per week (ca. 28 uur) en voor de duur van een schooljaar beschikbaar voor de stage.

WIJ BIEDEN:

  • Een leerzame stageplek waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren in de ontwikkeling van de kinderen;
  • Begeleiding van een geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een meeloopstage voor ca. 28 uur per week en een minimale duur van 10 maanden;
  • Een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Manfred. Hij is de Clustermanager van het gezinshuis en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06-82533763.

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? We kijken naar je uit! We ontvangen graag het ingevulde sollicitatieformulier, samen met jouw cv. Deze kun je mailen naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage gezinshuis’.