Vacature - Stage (hbo) bij ambulante begeleiding in Flevoland-Noord

Meer informatie

Jildau

HR-medewerker

06-82123758

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor de ambulant begeleiding in Flevoland Noord hebben wij per 1 februari 2022 hbo-stageplekken (24 uur per week) beschikbaar.

DE STAGE

Wij bieden ambulante begeleiding aan cliënten met autisme spectrum stoornis, lichtverstandelijke beperking, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek. Samen met de ambulant begeleider werk je met name in de in de gezinssituatie waarbij je de ouders en/of het kind begeleiding biedt. Je bent voor het gezin/ de cliënt beschikbaar, werkt vanuit onze visie en onder andere aan het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur binnen het gezin. Je helpt bij het overzichtelijk maken en houden van het dagelijks leven. De hulpvragen hiervoor zijn divers.

De begeleidingsmomenten vinden vooral plaats op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 20.00 uur.

JIJ:

Omega groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingstijl. Je dient stevig in je schoenen te staan, zelfstandig te kunnen werken en enige levenservaring te hebben. Verder:

  • Je doet een hbo-opleiding richting social work;
  • Je bent voor minimaal 5 maanden en minimaal 24 uur per week beschikbaar voor de stage.

WIJ BIEDEN:

  • Een meeloopstage voor minimaal 24 uur per week en een minimale duur van 5 maanden;
  • Begeleiding van een geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een mooie stageplaats waar je ervaring kunt opdoen met een diverse doelgroep;
  • Een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Jildau. Zij is HR-medewerker en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06-82123758.

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? Leuk! Vul het sollicitatieformulier in en mail deze samen met jouw cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage ambulant Flevoland Noord’.