Vacature - Stage Ambulant Flevoland Noord

Meer informatie

Ria Koenraadt

0613713955

of

Bastiaan Winkelaar

06 51686464

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor de ambulante begeleiding in Flevoland Noord hebben wij per 1 september 2023  een hbo-stageplek (32uur per week) beschikbaar.

DE STAGE

Wij bieden ambulante begeleiding aan cliënten met een hulpvraag , bv vanuit hun autisme spectrum stoornis, lichtverstandelijke beperking, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek. Samen met de ambulant begeleider werk je met name in de thuisssituatie  van clienten of in de gezinssituatie waarbij je de ouders en/of het kind begeleiding biedt. Je bent voor het gezin/ de cliënt beschikbaar, werkt vanuit onze visie aan het ontwikkelen van welbevinden, overzicht, veiligheid en structuur binnen het gezin  op basis van hun eigen hulpvragen. Je helpt bij het overzichtelijk maken en houden van het dagelijks leven. De hulpvragen hiervoor zijn divers.

Het kantoor waar we als collega’s elkaar ontmoeten is in Emmeloord.

De begeleidingsmomenten vinden vooral plaats op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 20.00 uur.

JIJ:

Omega groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingstijl. Je dient stevig in je schoenen te staan, zelfstandig te kunnen werken en enige levenservaring te hebben. Verder:

  • Je doet een hbo-opleiding richting social work/ pedagogiek;
  • Je bent gedurende een volledig schooljaar minimaal 32 uur per week beschikbaar voor de stage.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

WIJ BIEDEN:

  • Een stageplek voor minimaal 32 uur per week en een duur van 10 maanden;
  • Begeleiding van een HBO geschoolde en ervaren stagebegeleider;
  • Een mooie stageplaats waar je ervaring kunt opdoen met een diverse doelgroepen;
  • Een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg van € 400,- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Anita Nugter . Zij is de clustermanager  en telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 06 20077301.

Of met de stagebegeleiders Ria Koenraadt ( 0613713955) en Bastiaan Winkelaar ( 06 51686464)

Heb je interesse in een stageplaats bij Omega Groep? Leuk! Vul het sollicitatieformulier in en mail deze samen met jouw cv naar werkenbij@omegagroep.nl onder vermelding van ‘Stage ambulant Flevoland Noord’.