Vacature - Regiomanager voor regio Noord voor 24 tot 28 uur per week

Meer informatie

Agnes van der Horst

Regiomanager

06-30564533

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Zorgorganisatie Omega Groep is opgericht met als doel de menselijke maat meer terug te brengen in de zorg. In o.a. regio Groningen, Overijssel en Flevoland hebben we een uitgebreid aanbod aan begeleidingsvormen. Zo kunnen onze cliënten bij ons terecht voor ambulante- of gezinsbegeleiding, werk of dagbesteding en woonbegeleiding. Onze zorg is beschikbaar voor mensen die ervoor kiezen. Mocht het nodig zijn, dan zoekt Omega Groep naar nieuwe, aanvullende vormen van hulp. Zo krijgen onze cliënten altijd hulpverlening op maat.

Voor regio Groningen zoeken wij een verbindende en gedreven Regiomanager (24-28 uur per week) die met organisatiesensitiviteit en lef een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van onze groeiende organisatie.

DE BAAN

De regio bestaat uit vijf woonlocaties, twee ambulante teams, een logeeropvang en dagbesteding in omgeving Groningen en Assen. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het innoveren en profileren van de dienstverlening teneinde het optimaal inrichten van de dienstverlening en het behalen van de kwalitatieve en kwantitatieve strategische doelen. Je geeft leiding aan een enthousiast en gedreven team van vier clustermanagers en vier gedragswetenschappers. Je stelt kaders en zet mensen zo in hun kracht, uitgaande van ieders eigen verantwoordelijkheid. Als integraal verantwoordelijk manager zorg je voor een optimale kwaliteit van zorg en begeleiding en een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast onderhoud je een intern en extern relatienetwerk. Je bent hierin proactief en ondernemend, gericht op het anticiperen op ontwikkelingen in de omgeving. Je rapporteert jouw bevindingen en ervaringen aan het bestuur en bent onderdeel van het managementteam.

JIJ

Jij bent van een nature een echte verbinder. Dit doe je intern maar ook met externe partijen zoals gemeentes. Je doorziet de verschillende belangen en gaat hier adequaat mee om. Je bent organisatiesensitief, overziet op zowel strategisch als tactisch niveau de ontwikkelingen en kansen én weet deze te vertalen naar concrete acties. Je bent daarbij een volwaardige sparringpartner voor het bestuur. Je brengt jezelf mee in jouw werk, gaat voor eigenaarschap en stimuleert dit ook bij anderen. Je biedt de teams uit jouw regio stabiliteit, coaching en een (actief) luisterend oor. Organisatorisch ben je sterk.

Verder vragen wij:

  • Affiniteit met het contextuele gedachtengoed;
  • Hbo+ werk- en denkniveau;
  • Meerdere jaren managementervaring binnen een zorgorganisatie op strategisch en beleidsniveau.

ONS AANBOD

Het betreft een dienstverband van 24 tot 28 uur per week met een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg, functiegroep 70. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, balansverlof en een telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met regiomanager Agnes van der Horst via 06-30564533.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact. Stuur uiterlijk zondag 27 november 2022 jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-98 Regiomanager Noord.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gesprekken en een selectieassessment. De eerste twee gesprekken met de sollicitatiecommissie vinden achter elkaar plaats op 1 december. Bij een positief resultaat vanuit beide kanten zal er een derde gesprek plaatsvinden met de bestuurder en een collega op 6 december. Een selectieassessment maakt deel uit van deze selectieprocedure en zal plaatsvinden op 15 december.