Vacature - Regiebehandelaar Flevoland en Noord-Veluwe minimaal 24 uur

Meer informatie

Henrieke Boeve

Regiomanager

06 82012274

Ben jij Regiebehandelaar en ben je geïnteresseerd in een functie bij een organisatie die écht verschil maakt en waarbij je volop ruimte krijgt om je werk op jouw manier vorm te geven?

Vanwege sterke groei in de regio zijn we per direct op zoek naar een gepassioneerde Regiebehandelaar die met Liefde, Lef en Lol wil bijdragen aan het welzijn van jeugdigen (met het gezinssysteem) en medewerkers in de regio Flevoland en Noord-Veluwe. Maak samen met ons het verschil door de mogelijkheden voor zowel individuele, gezinsgerichte als ook groepsgerichte behandeling te verdiepen en te verbreden.

HOE WERKEN WE?

Onze groei is te danken aan onze unieke manier van werken. Dat zijn oorsprong vindt vanuit onze sterke visie op zorgondersteuning. Gebaseerd op de drie pijlers ontmoeten, erkennen en ondersteunen. En die tot uiting komen in de persoonlijke benadering en interactie tussen medewerkers en cliënten, evenals tussen leidinggevenden en gedragswetenschappers. We werken in relatief kleine teams met een beperkte caseload, waarbij oprechte interesse in elkaar centraal staat. Bij ons gaat het om wie je bent!

We bieden passende, eclectische zorg afgestemd op de hulpvraag van de jeugdige en het gezinssysteem, waarbij diverse behandel- en begeleidingsinterventies mogelijk zijn. We maken gebruik van protocollaire behandelingen, maar kunnen ook (aanvullend) buiten de kaders treden. Onze medewerkers hebben de professionele vrijheid om te doen wat nodig is. Jij krijgt die vrijheid ook. Samen zorgen we ervoor dat we ons werk met plezier kunnen doen.

WAT GA JE DOEN?

 In de regio Flevoland en Noord-Veluwe bieden we ambulante behandeling aan jeugdigen en hun gezinnen binnen vier teams verspreid over Almere, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Door diverse aanbestedingen zijn we sterk gegroeid en we blijven groeien. Er zijn volop mogelijkheden om de behandeling en diagnostiek verder te versterken en uit te breiden. Dat doen we graag samen met jou!

In Almere hebben we een dagbehandelcentrum voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking en externaliserend gedrag. De komende jaren willen we dit centrum verder ontwikkelen tot een expertisecentrum voor deze doelgroep. Ook hierin krijg je alle ruimte om jouw kennis en vaardigheden hiervoor in te zetten.

Elk team van begeleiders wordt ondersteund door een clustermanager en een gedragswetenschapper. Als Regiebehandelaar adviseer en ondersteun jij de gedragswetenschappers bij diagnostiek en behandeling. En waar nodig voer je deze ook zelf uit. Samen met de regiomanager bewaak je de kwaliteit van de behandelingen en stimuleer en initieer je, vanuit onze visie, verdere ontwikkelingen in beleid binnen de regio en de organisatie.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent een enthousiaste, gedreven gedragswetenschapper met ervaring en/of affiniteit met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van de verschillende DSM-classificaties, psychodiagnostisch onderzoek, behandelinterventies en je bent beschikbaar voor consultatie en advies.
 • Je denkt graag mee als het gaat om verdere uitbreiding van de expertise binnen onze regio.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Jij hebt een afgeronde academische opleiding als Orthopedagoog-Generalist/GZ-psycholoog.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Regiebehandelaar.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uren per week of het aantal uren dat in overleg wordt overeengekomen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd die daarna bij goed functioneren wordt omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris van min. € 4.773,- en max. € 7.194,- (o.b.v. voltijd, afhankelijk van je kennis en ervaring en conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 70). Deze functie is nieuw binnen de organisatie en wordt in 2023 beschreven en gewaardeerd waarna definitieve inschaling plaatsvindt;
 • Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren, vergoeding van kosten voor herregistratie(s) en een solide pensioenregeling, bieden we je de volgende extra’s: een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Verder kun je gebruik maken van coaches voor loopbaanontwikkeling, vitaliteit en financiën. Via een meurkeuzesysteem kun je op een financieel aantrekkelijke manier studeren of een fiets, sportabonnement of mobile devices aanschaffen;
 • En, omdat wij het belangrijk vinden dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit onze visie, bieden we je onze visietraining aan.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of over Omega Groep? Neem dan gerust contact op met Henrieke Boeve, regiomanager (06 82012274)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontmoeten we je graag! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-96 Regiebehandelaar Flevoland en Noord-Veluwe.