Vacature - Persoonlijk begeleider Zwolle centrum

Meer informatie

Bernard

Clustermanager

06 82 88 17 43

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Bij onze woonlocatie in het centrum van Zwolle hebben we een vacature voor Persoonlijk Begeleider (28 uur per week). Wil jij samen met de bewoner werken aan het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in het leven van de cliënt? Lees dan snel verder!

DE BEWONERS

Je komt te werken op een woonlocatie in het centrum van Zwolle. Hier wonen 12 (jong-) volwassenen met dubbele diagnostiek waaronder een autisme spectrum stoornis, lichtverstandelijke beperking, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek in de leeftijdscategorie van 18-45 jaar, met een WMO- of WLZ- indicatie. Binnen de groep bewoners is een grote diversiteit aan hulpvragen, problematiek en achtergrond en dat maakt dat iedere dag vol afwisseling en uitdaging zit. De bewoners wonen elk in een eigen appartement. De mate van ondersteuning en begeleiding verschilt per bewoner.

DE BAAN

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal bewoners. Samen werk je aan de door jullie opgestelde doelen. De doelen kunnen op alle levensgebieden zijn zoals het van A-Z leren onderhouden van een huishouden, het vergroten van het sociaal netwerk en het coachen naar het vinden van een goede dag-invulling. Je begeleidt in het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in hun leven en weet de bewoners te prikkelen om zo zelfredzaam mogelijk te zijn. Daarnaast begeleid je alle bewoners en bied je ondersteuning die gericht is op alle facetten van het leven. Je werkt vanuit het begeleiders appartement, waar je collega’s en bewoners ontmoet. Je ondersteunt in het dagelijks leven en organiseert activiteiten zoals een inloopmoment met koffie en een spelletje.

Bij Omega Groep wordt gewerkt vanuit de visie. Hierbij staat de ontmoeting tussen mensen centraal. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

Het team van begeleiders is gedreven en enthousiast. Samen gaan ze iedere dag de uitdaging aan om een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Als persoonlijk begeleider ontvang je een jaarcontract voor 28 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.236,- tot € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag, en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Bernard via 06 82 88 17 43.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-55 Persoonlijk Begeleider Zwolle Centrum.