Vacature - Persoonlijk Begeleider Westenholteweg in Zwolle

Meer informatie

Liesbeth

06 26 77 51 64

of

Frederiek

06 45 30 65 50

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

persoonlijk begeleider, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij met liefde, lol en lef een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners? Dat kan, want wij zijn voor een woonlocatie in de wijk Westenholte in Zwolle op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 24-32 uur per week.

JOUW WERKDAG

Als Persoonlijk Begeleider staat jouw werkdag in het teken van individuele- en groepsbegeleiding van achttien (jong)-volwassenen in de leeftijdscategorie 18-45 jaar met diverse hulpvragen, achtergronden en problematiek. Voor jou de uitdaging om te bouwen aan een goede en betrouwbare relatie met de bewoners. Bij deze bewoners is sprake van autismespectrumstoornis, lichtverstandelijke beperking en/of GGZ-problematiek, waardoor een werkdag doorgaans dynamisch en uitdagend is. Jij zoekt balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen en sluit aan bij wat eenieder nodig heeft om zo goed mogelijk (samen) te kunnen wonen en leven. Denk hierbij aan: helpen met de financiën, het plannen van huishoudelijke taken, het koken van een maaltijd of een bezoek aan huisarts of specialist. Daarnaast ondersteun je in het ontwikkelen en behouden van overzicht, veiligheid en structuur en weet jij de bewoners te prikkelen om zo zelfredzaam mogelijk te zijn. De groepsbegeleiding vindt plaats in de gezamenlijke ruimte waar de bewoners samen eten, een spel spelen of koffiedrinken.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een betrokken, zorgzame en enthousiaste persoonlijk begeleider. De focus van jouw werk ligt op begeleiding en ondersteuning van de bewoners vanuit nabijheid en gelijkwaardigheid. Met jouw frisse blik en meedenkende houding ga je actief op zoek naar verbeteringen. Daarnaast neem je initiatief, ben je stressbestendig en kun je snel schakelen. Tot slot beschik je over:

  • Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op (minimaal) mbo-niveau 4;
  • Relevante werkervaring als persoonlijk begeleider;
  • De bereidheid om onregelmatig te werken (waaronder slaapdiensten).

WIJ BIEDEN:

Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training. Verder krijg jij:

  • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40. Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie van persoonlijk begeleider of de organisatie? Neem contact op met clustermanager Liesbeth via 06 26 77 51 64 of met gedragswetenschapper Frederiek via 06 45 30 65 50.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-139 Persoonlijk begeleider Westenholte.

Een dagdeel meelopen op de woonlocatie is onderdeel van de wervingsprocedure.