Vacature - Persoonlijk Begeleider Pittelo

Meer informatie

Christa Kaptein

Clustermanager

06 – 22396744

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Nabij Assen hebben we een mooie vacature voor een Persoonlijk Begeleider (24 uur per week). Wil jij werken aan het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in de thuissituatie? Lees dan snel verder!

DE BAAN

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal bewoners. Dit betekent dat je de spil bent in de samenwerking tussen Bewoner-Ouder(s)-Professional. Vanuit een veilige en betrouwbare relatie, sluit je aan bij de belevingswereld van de bewoners, zodat ze zich begrepen voelen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Je werkt aan de door jullie opgestelde doelen, die passen bij de individuele behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je ziet wat stimulerend werkt voor een positief gevoel van eigenwaarde en je weet de bewoners te prikkelen om kleine stapjes te zetten, die hen helpen om zoveel mogelijk eigen invloed te ervaren gedurende de dag.

De uitdaging zit hem erin om het dagelijks leven zo goed mogelijk te laten verlopen door overzicht en nabijheid te bieden, waarbij je aandacht hebt voor de individuele bewoner en tegelijkertijd voor de interacties in de groep.

DE BEWONERS

Woonboerderij Pittelo is een woonlocatie voor 8 mensen met een matige verstandelijke beperking en een jonge emotionele belevingswereld. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 20 en 30 jaar.

Alle bewoners hebben hun eigen appartement in een complex waar begeleiding in de nabijheid aanwezig is. Op Pittelo wordt veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, zoals tijdens het ontbijt, terugkomst van dagbesteding/werk en tijdens het avondeten.

HET TEAM

De bewoners krijgen ondersteuning van een team met betrokken begeleiders. Er voor elkaar zijn is een belangrijke pijler voor de onderlinge samenwerking.

De clustermanager is nabij en beschikbaar. Als er vragen zijn over problematiek of gedrag van een bewoner, dan kun je terecht bij de gedragswetenschapper.

WIE BEN JIJ?

Van jou vragen we een enthousiaste en energieke begeleidingsstijl, aansluitend op wat de cliënt nodig heeft. Je bent beschikbaar en werkt vanuit onze visie. Je kunt zelfstandig werken én samen met je team en je bent goed in staat om contact te maken met de cliënt, het netwerk en andere betrokkenen zoals de werkgever of een andere zorgaanbieder. Daarnaast weet je vanuit jouw ervaring een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het team. Verder:

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorggerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 4.
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een dienstverband voor 24 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.457,- tot € 3.332,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Christa Kaptein. Je kunt haar telefonisch of via Whatsapp bereiken via 06 – 22396744

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur je motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-60 Persoonlijk Begeleider Pittelo. Je hoort binnen enkele dagen of je wordt uitgenodigd voor een ontmoeting!