Vacature - Persoonlijk Begeleider Nebo in Groningen voor 32 uur per week

Meer informatie

Hendrik Jan

Clustermanager

06-22289851

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze woonlocatie Nebo in Groningen zoeken wij per 17 oktober 2022 een nieuwe Persoonlijk Begeleider voor 32 uur per week.

DE BAAN

Op deze locatie wonen 15 cliënten. Onze doelgroep bestaat uit veelal jongvolwassenen met bijvoorbeeld problemen op het autistisch spectrum, een licht verstandelijke beperking of andere GGZ-problematiek. Overdag gaan veel bewoners naar werk, dagbesteding of studie.

De cliënten wonen in studio’s. Vijf van deze studio’s komen uit op de gezamenlijke ruimte. Deze cliënten krijgen intensievere begeleiding dan de andere cliënten, die zelfstandiger wonen maar ook gebruik kunnen maken van de gezamenlijke ruimte. In deze ruimte wordt samen gegeten, koffie gedronken en is er ruimte voor de ontmoeting met elkaar. Er wordt namelijk gewerkt vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat wij geloven dat leven wordt verrijkt door het persoonlijk contact met mensen. Hierbij hoort het delen van mooie en minder mooie momenten met elkaar.

Als persoonlijk begeleider draag je bij aan de levenskwaliteit op alle levensgebieden van de cliënten en dat maakt deze functie zo uitdagend en bijzonder.

De woonlocatie is gevestigd in de Rivierenbuurt van Groningen. Je gaat werken in een energiek team van zes woonbegeleiders. Het is een divers team met humor die zich verantwoordelijk voelt voor het werk én voor elkaar. Er worden zowel dag-, avond-, als slaapdiensten gedraaid. Er zijn vaste overlegmomenten met het team, de clustermanager en gedragswetenschapper.

JIJ:

Omega Groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze begeleidingsstijl. Het werken met de (soms) complexe doelgroep vraagt kennis ten aanzien van methodisch en planmatig handelen. Je dient stevig in je schoenen te staan en enige levenservaring te hebben. Daarnaast ben je energiek en doe je jouw werk met een lach. Verder:

  • Heb je een maatschappelijke opleiding op minimaal mbo4-niveau afgerond.
  • Heb je ervaring met de doelgroep in een soortgelijke functie.

WIJ:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar voor 32 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.236,- tot € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, onregelmatigheidstoeslag, en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Hendrik Jan via 06-22289851.

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie in Groningen? Leuk! Reageer dan uiterlijk 21 augustus 2022 door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-71 Persoonlijk Begeleider Nebo. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 25 augustus 2022.