Vacature - Persoonlijk Begeleider Klaverblad in Almere (32 uur)

Meer informatie

Jennifer Blok

Clustermanager

0612093950

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider (32 uur) voor onze ontwikkelingsgerichte dagbestedingslocatie in Almere. Ben jij enthousiast en bevat jij een flinke dosis humor? Lees dan snel verder!

DE LOCATIE

Het Klaverblad in Almere-Haven biedt een warme en liefdevolle ontwikkelingsgerichte dagbesteding/behandeling voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag.

DE BAAN 

Werken bij het Klaverblad is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je komt samen met je collega te werken op een groep van zes jeugdigen/jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar, allen met een specifieke hulpvraag. Dat maakt de groepsdynamiek complex, waardoor jij in staat moet zijn om de regie te pakken. Het is een groep welke gericht is op de belevingsgerichte wereld van de jeugdige/jongeren en waarin goed gekeken wordt naar de ontwikkeling op verschillende gebieden. Daarom is het belangrijk dat jij met energie en lol op zoek gaat naar creatieve mogelijkheden.

Je moet in staat zijn aan te sluiten bij de belevingswereld van de jeugdige om zo gehoor te geven aan de intensieve ondersteuningsvraag. Elk stapje in de ontwikkeling van onze jeugdige is er één en daarom waardevol. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen, ben je zorgzaam en bewaar jij overzicht. Verder is het belangrijk om naast de zorg en ontwikkeling van het kind ook oog te hebben voor de ouders.

De werktijden zijn op doordeweekse dagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

WIE BEN JIJ?

Houd jij van uitdaging en afwisseling? Word je blij van de ontwikkeling van kinderen, het geven van oprechte zorg en aandacht aan onze jeugdigen? Ben jij een fijne collega die klaar staat voor je collega’s, zoals zij dat ook voor jou doen? Dan zoeken wij jou! Verder:

  • Heb jij een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op mbo 4 of hbo-niveau;
  • Heb jij aantoonbare relevante en recente ervaring met de doelgroep;
  • Ben je in het eerste jaar beschikbaar voor 32 uur per week, daarna voor 24 uur per week.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
  • Je krijgt een contract voor de duur van één jaar voor 32 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (max. € 3332,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt deze daarna verlengd voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week.
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een solide pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Tevens kun je gebruik maken van coaches voor loopbaan, vitaliteit en financiën.
  • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Jennifer Blok via 0612093950.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-113 Persoonlijk Begeleider Klaverblad.