Vacature - Persoonlijk begeleider in Lelystad voor 32 uur per week

Meer informatie

Peter van Bergeijk

Clustermanager

06 23 71 21 63

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze woonlocatie in Lelystad zoeken we een Persoonlijk Begeleider (32 uur per week) verwelkomen. Ben jij de begeleider die gemakkelijk in verbinding komt en vanuit onze visie een bijdrage wil leveren aan de levenskwaliteit van de bewoners? Lees dan verder!

DE BAAN

Tijdens je werkdag zoek je als Persoonlijk Begeleider de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Je sluit aan bij wat eenieder nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen wonen en leven. De meeste bewoners hebben dagbesteding op maat. Dit maakt dat het drukste moment van de werkdag in de namiddag en avond is omdat dan alle bewoners aanwezig zijn. Soms help je met de financiën, sociale contacten of het plannen van huishoudelijke taken. Een ander moment ga je samen boodschappen doen, koken of bezoek je een huisarts of specialist. Een werkdag kent doorgaans veel dynamiek en hectiek. Het is uitdagend om een kwalitatieve ontmoeting te hebben en je moet eerst vooral investeren in zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Kortom: betrouwbaar zijn.

DE BEWONERS

Wij bieden 24-uurs zorg in nabijheid aan twintig jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of GGZ-problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. Alle bewoners hebben een zelfstandig appartement en daarnaast is er een groepsruimte waar de bewoners deel (kunnen) nemen aan gezamenlijke momenten zoals koffiedrinken en avondeten.

Wat het werken met deze doelgroep zo leuk maakt is de diversiteit: iedere bewoner heeft zijn eigen levensverhaal en ze wonen hier graag. De sfeer onder de bewoners is relatief goed en er wordt ondanks de zware indicaties in harmonie en met weinig conflicten samen geleefd.

HET TEAM

Je komt te werken in een team van zeven begeleiders, een clustermanager en een gedragswetenschapper. Net zoals de doelgroep is ook het team divers qua achtergrond en ervaring. Er wordt veel samengewerkt: bijna alle diensten werk je samen met een collega.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorggerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of bent bereid om deze via onze incompany BBL-opleiding* te behalen;
  • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week en bent bereid om onregelmatig te werken (ook slaapdiensten);
  • Je wilt vanuit de visie een bijdrage leveren aan het leven de bewoners;
  • Je staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe problematiek.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een contract voor 32 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.236,- tot € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Peter van Bergeijk. Hij is de clustermanager van de locatie en te bereiken op 06 23 71 21 63.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag uiterlijk zondag 15 mei jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-47 Persoonlijk begeleider Kamp.  

De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdagochtend 17 mei en woensdagmiddag 18 mei.

 * Wanneer je start op een leerwerkplek dan zijn er aangepaste arbeidsvoorwaarden.