Vacature - Persoonlijk begeleider in Emmeloord voor 24-32 uur per week

Meer informatie

Sander

clustermanager

06 20 60 38 16

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor het fijne team van onze woonlocatie in Emmeloord zoeken we een Persoonlijk Begeleider (24-32 uur per week). Iets voor jou? Lees dan snel verder!

DE BAAN

Op onze woonlocatie in Emmeloord wonen achttien (jong-)volwassenen met uiteenlopende ondersteuningsvragen. Er is sprake van gevarieerde problematiek: van licht verstandelijk beperkt tot psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De locatie is 2,5 jaar geleden nieuw gebouwd en bestaat uit twee etages. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement, daarnaast is er op iedere etage een gezamenlijke huiskamer. Hier zijn vrijblijvende groepsmomenten zoals koffie drinken, lunchen en avondeten.

Als Persoonlijk Begeleider bestaat jouw werkdag uit individuele en groepsafspraken met de bewoners. De bewoners bezoek je zoveel mogelijk in hun eigen appartement omdat je dan kunt zien hoe ze er echt bij zitten. Tussendoor heb je vrije ruimte waarin je zorgplannen en administratie bij kunt werken en spontaan de ontmoeting met de bewoners op kunt zoeken. Vanuit de relatie werk je samen aan de persoonlijke doelen die bijdragen aan het bevorderen van de zelfredzaamheid en zelfontplooiing.

Woonbegeleiding bij Omega Groep betekent samen optrekken, het delen van mooie en minder mooie momenten, samen plezier beleven en wanneer nodig je nadrukkelijk met elkaar ‘bemoeien’ op alle levensgebieden. Er wordt gewerkt vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat leven wordt verrijkt door het persoonlijk contact tussen mensen. Het gaat om de relatie tussen de bewoner en de begeleider, waarin je eerst vooral moet investeren in doen wat je zegt en betrouwbaar zijn. Vanuit deze relatie mag je je met elkaar bemoeien en iets vinden van de keuzes die iemand maakt. We delen in het leven van de bewoner op alle levensgebieden en maken dit bespreekbaar, ook wanneer dit lastig of ongemakkelijk is.

HET TEAM

Je komt te werken in een team van negen begeleiders, een gedragswetenschapper en een clustermanager. Tijdens je dienst werk je zelfstandig of samen met je collega(’s), als team ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het grotere geheel.

JIJ:
Deze veelzijdige baan vraagt dat je voortdurend kunt schakelen en jij hebt daar lol in. Je kunt goed reflecteren en moet goed kunnen omgaan met de beperkte ‘maakbaarheid’. Je doet je uiterste best voor de bewoners maar dit geeft geen garanties voor de uitkomsten. We zoeken dan ook iemand die vitaal en energiek is. Verder:

  • Jij hebt een (maatschappelijke) zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo-niveau 4 of hbo-niveau;
  • Bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en bent bereid om onregelmatig te werken.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Een dienstverband voor 24-32 uur per week (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.025,- tot € 2.993,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met clustermanager Sander (06 20 60 38 16).

Heb je interesse? Wat leuk! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-39 Persoonlijk begeleider Emmeloord. Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 27 april. De sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdag 4 mei.