Vacature - Persoonlijk Begeleider in de Kop van Overijssel voor 24-32 uur per week

Meer informatie

Gerjanne

Regiomanager

06-23031655

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze woonlocatie 24-7 in de Kop van Overijssel zijn we op zoek naar Persoonlijk Begeleider (24-32 uur) die jongvolwassenen gaan begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van het dagelijkse leven.

DE BAAN

Op onze locatie 24-7 bieden we begeleiding aan zeven jongvolwassenen met een leeftijd van ong. 17 t/m 23 jaar met een psychiatrische diagnose, hoofdzakelijk ASS in combinatie met een gemiddeld tot hoge intelligentie. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes.

Jij gaat de bewoners begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het door jullie opgestelde zorgplan. Je betrekt het netwerk van de bewoner. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt waar nodig bij.

Het is eventueel mogelijk om de baan te combineren met de functie van ambulant begeleider. Als ambulant begeleider ga je aan de slag in een breed werkgebied in Overijssel, Friesland en Drenthe. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd tussen 4 en 18 jaar met psychiatrische diagnose en sluit in je begeleiding aan bij hun behoefte. Je kunt hierbij denken aan begeleiding op school, binnen het gezin, aan de ouders, structuurbegeleiding of behandeling.

JIJ:

Je kunt op autismevriendelijke wijze communiceren (neutraal en concreet) en hebt een autismevriendelijke houding. Je bent positief ingesteld, geduldig, zoekt naar mogelijkheden en gaat uit van kansen met respect voor de onmacht en onmogelijkheden. Verder:

  • Je bent in het bezit van een zorggerelateerde diploma op hbo- of mbo4 niveau;
  • Je hebt ervaring met de problematiek;
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken (ook slaapdiensten). Uiteraard ontvang je hier onregelmatigheidstoeslag voor;
  • Je kunt goed zelfstandig werken.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.236,- tot € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, onregelmatigheidstoeslag, en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of Omega Groep? Neem dan gerust contact op met regiomanager Gerjanne (06-23031655).

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-67 Persoonlijk Begeleider 24-7. We werven net zo lang door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben! Je hoort binnen enkele werkdagen na jouw sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.