Vacature - Persoonlijk Begeleider Boterbloem in Apeldoorn

Meer informatie

Jacomijn06-20454205

Clustermanager

06-20454205

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Persoonlijk Begeleider! Op zoek naar een frisse en nieuwe uitdaging? Ben jij een enthousiaste begeleider die de verbinding opzoekt met bewoners en collega’s? En wil je werken op een diverse en dynamische woonlocatie waar gezelligheid centraal staat? Zoek niet verder, want dit is de vacature die bij jou past.

DE LOCATIE

Op woonlocatie de Boterbloem in Apeldoorn, wonen vijftien diverse bewoners in de leeftijd van 20 tot 65 jaar. Iedere bewoner heeft een eigen appartement en er is een gemeenschappelijke huiskamer waar zowel individuele als groepsmomenten worden gecreëerd zoals koffiedrinken, lunchen of avondeten. Daarnaast organiseren de begeleiders activiteiten zoals een spelletjes- of filmavond. Ons hechte team bestaat uit vijf betrokken en gedreven begeleiders. In ons team mag je zijn wie je bent, werkt iedereen vanuit zijn of haar kracht en is er ruimte om mee te denken.

JOUW WERKDAG

Als Persoonlijk Begeleider staat jouw werkdag in het teken van individuele- en groepsbegeleiding van de bewoners met diverse hulpvragen, behoeftes en problematiek. Bij deze bewoners is sprake van een verstandelijke beperking en/of GGZ-problematiek, waaronder autisme, ADHD of angststoornissen, waardoor een werkdag doorgaans uitdagend en bijzonder is. De diversiteit van de bewoners in achtergrond en leeftijd zorgt voor een mooie en dynamische dynamiek. Het is bij deze doelgroep belangrijk om vanuit een veilige en vertrouwende relatie, de zelfredzaamheid en zelfontplooiing van de bewoner te bevorderen. Dit doe je door het bieden van structuur, het creëren van geplande en spontane ontmoetingen en het helpen bij huishoudelijke taken. Afhankelijk van de behoefte van de bewoner ga je bijvoorbeeld samen boodschappen doen of in de kelder gezellig poolen.

WIE BEN JIJ?

Je bent een begeleider die bewoners vanuit oprechte betrokkenheid en enthousiasme begeleid. Door middel van jouw creativiteit, frisse blik en rust, weet jij verbinding te maken met bewoners en collega’s. Daarnaast ben jij analytisch en stressbestendig. Tot slot:

  • Heb jij een zorg gerelateerde opleiding afgerond op mbo-4 of hbo-niveau;
  • Heb jij ervaring en/of affiniteit met de beschreven doelgroep (dit is een pré);
  • Ben jij 24-28 uur per week beschikbaar en bereid om onregelmatig te werken (waaronder slaapdiensten).

WAT BIEDEN WIJ JOU?

In Omega Groep vind je een betrokken en groeiende werkgever.  Of je nu werkt op een locatie in Groningen of Apeldoorn, bij ons gaat het om wie jij bent! Daarom hebben wij aandacht voor jouw vitaliteit en balans. Daarnaast krijg jij:

  • Je krijgt een jaarcontract voor 24-28 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (max. € 3.332,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het omgezet naar een vast dienstverband;
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in het profiel? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-114 Persoonlijk begeleider Boterbloem Apeldoorn.

Wil je meer weten voordat je jouw sollicitatie verstuurd? Neem dan gerust contact op met clustermanager Jacomijn via 06-20454205.