Vacature - Persoonlijk Begeleider bij woonlocatie 24-7 in Kop van Overijssel voor 24 - 32 uur per week

Meer informatie

Harrie

Clustermanager

06 82 68 46 28

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze woonlocatie 24-7 in de Kop van Overijssel zijn we op zoek naar een Persoonlijk Begeleider (24-28 uur) die jongvolwassenen gaat begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van het dagelijkse leven.

DE BAAN

Op onze locatie 24-7 bieden we begeleiding aan zeven jongvolwassenen met een leeftijd van ongeveer 17 t/m 23 jaar met een psychiatrische diagnose, hoofdzakelijk ASS in combinatie met een gemiddeld tot hoge intelligentie. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes.

Jij gaat de bewoners begeleiden in het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het door jullie opgestelde zorgplan. Je betrekt het netwerk van de bewoner. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt het waar nodig bij.

JIJ:

Je kunt op autismevriendelijke wijze communiceren (neutraal en concreet) en hebt een autismevriendelijke houding. Je bent positief ingesteld, geduldig, zoekt naar mogelijkheden en gaat uit van kansen met respect voor de onmacht en onmogelijkheden. Verder:

  • Je bent in het bezit van een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo niveau 4.
  • Je hebt ervaring met de problematiek.
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken (ook slaapdiensten). Uiteraard ontvang je hier onregelmatigheidstoeslag voor.
  • Je kunt goed zelfstandig werken.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een dienstverband voor 24 tot 28 uur per week (in overleg met jou) met een salaris conform de cao-Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.236,- tot € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of Omega Groep? Neem dan gerust contact op met clustermanager Harrie (06 82 68 46 28).

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-28 Persoonlijk Begeleider 24-7.

We werven net zo lang door tot we de juiste collega hebben gevonden. Als je sollicitatie onze interesse heeft gewekt dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismaking.