Vacature - Nachtdienstmedewerker Trend 16 – 28 uur

Meer informatie

Ronald Muller

Clustermanager

06 83 51 74 46

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze locatie voor jongeren in Steenwijk zoeken we een vaste Nachtdienstmedewerker (16 tot 28 uur per week). Ben jij ’s nachts op je best en draag je graag bij aan een rustige en veilige omgeving voor de jongeren? Lees dan snel verder!

DE BAAN

Op locatie Trend in Steenwijk bieden wij jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen een (tijdelijk) verblijf, intensieve behandeling en begeleiding om weer verder te ontwikkelen na een vastgelopen situatie. Met deze jongeren wordt gewerkt aan zelfstandigheid, omgaan met structuur, grenzen, eigen problematiek en het leren nemen van verantwoordelijkheden.

Bij Omega groep leveren we een bijdrage aan de levenskwaliteit van cliënten. Als nachtdienstmedewerker heb je een ondersteunende rol in het creëren van een rustige en veilige omgeving gedurende de avond/ nacht. Vanaf de overdracht van de begeleider om 22:45 uur in de avond, totdat de ochtenddienst om 6:45 uur begint, ben jij als nachtdienstmedewerker het eerste aanspreekpunt voor de jongeren als zij wakker worden. Gedurende de nacht verricht je licht huishoudelijke werkzaamheden en zorg je voor een duidelijke overdracht richting de begeleider als jouw dienst om 7:00 uur erop zit. Af en toe komt het voor dat er overdag tijdens kantooruren facilitaire werkzaamheden zijn, waarvoor jij in overleg kan worden ingezet.

Als nachtdienstmedewerker werk je zelfstandig. Je staat er tijdens jouw dienst uiteraard niet alleen voor: er is een bereikbaarheidsdienst en beveiliging paraat. Regelmatig vindt er overleg plaats met jouw collega’s.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een zorg-opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 3.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent sociaal vaardig, benaderbaar en oplettend.
  • Je vindt het prettig om in de nacht wakker te zijn en zelfstandig te werken.
  • Je staat stevig in je schoenen.

WIJ BIEDEN:

  • Een dienstverband voor 16 tot 28 uur per week (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 30 (max. € 3.067,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Onregelmatigheidstoeslag én andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, een reiskostenvergoeding en een goede ORT-regeling tussen de 22% en 66% ;
  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Ronald Muller via 06 83 51 74 46.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-77 Nachtdienstmedewerker.