DURF JIJ VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN DE ANDER?

Wij zoeken per direct:

Gedreven inval krachten (0-uren)

Organisatie:

Omega Groep is een groeiende organisatie die zorg biedt aan kinderen, jeugdigen, gezinnen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek (met name autisme). Wij bieden onder andere ambulante begeleiding, dagbesteding, logeer- en woonplekken.

De locaties:

Voor een nieuw op te starten locatie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar gedreven collega’s met het lef om een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners. Op deze locatie gaan wij woonplekken realiseren voor (jong) volwassenen met gevarieerde problematiek, die zelfstandig wonen en daarbij ondersteuning nodig hebben. Allen hebben hun eigen appartement in een complex waar ook begeleiding in nabijheid aanwezig is. Zij kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de medewerkers.

De begeleidingsstijl:

Wij leveren een bijdrage aan de levenskwaliteit van onze bewoners vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en de dingen die je hebt meegemaakt mede bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.

Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen centraal. We zijn onderdeel van het leven van de bewoner en hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien en durven dit te bespreken. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

Wij zoeken:

Leuke, enthousiaste en zelfverzekerde woonbegeleiders die zich aangesproken voelen tot bovengenoemde begeleidingsstijl. Je hebt ruime ervaring, visie en deskundigheid. Je kijkt ernaar uit je te verbinden aan onze bewoners en hun netwerk. Je houdt van pionieren, bent flexibel en toont inzet om onze eerste woonlocatie in Apeldoorn tot een succes te maken. Je hebt een passende opleiding gevolgd en bent bereid om onregelmatige diensten te draaien.

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving met veel vrijheid voor eigen ideeën en inbreng waarbij liefde, lol en lef kernbegrippen zijn.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Uren in overleg.
  • De functie is ingeschaald in schaal 40 van de CAO Gehandicaptenzorg
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg

Heb je vragen?

Dan kan je bellen met Jacomijn Zeijl, clustermanager, op 06-20454205 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitatie:

Wil jij een verschil maken in het leven van onze bewoners, stuur dan je motivatie brief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Vacature inval krachten Apeldoorn.