Omega Groep levert een bijdrage aan de levenskwaliteit van mensen, vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en levenservaring medebepalend zijn voor hoe je in het leven staat. De ontmoeting tussen mensen staat centraal en we hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien met de mensen die bij ons om hulp vragen. Ons ambulante team in regio Groningen is opzoek naar versterking. Heb jij durf en lef en zit je vol energie, dan zoeken we jou:

AMBULANT BEGELEIDER GRONINGEN 24 UUR

DE BAAN
Je gaat aan de slag met cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ook kan er sprake zijn van psychiatrische problematiek. De doelgroep varieert maar zal voornamelijk jeugd zijn. De ondersteuning en begeleiding vindt veelal plaats bij de cliënt thuis en is gericht op alle facetten van het leven. Kennis van systeemgericht en methodisch werken zal je hierbij helpen. Als ambulant begeleider pak jij zelfstandig de casussen op, maakt hiervan rapportages, legt de processen vast, stelt de juiste indicatie vast, weet deze te onderbouwen en vraagt het aan bij juiste instanties. De voortang weet je te bewaken en stemt deze af met de client en andere betrokkenen (netwerk, andere instanties). Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou planmatig en logistiek inzicht. Het is een dynamische baan wat inhoudt dat er veel verschillende aspecten van zorg voorbijkomen en er een beroep op jou wordt gedaan om hierin goed en snel te kunnen schakelen. De administratie is een vast onderdeel van je werkzaamheden en zeker niet onbelangrijk. 

WAT NEEM JE MEE:

  • Afgeronde Hbo-opleiding (Social Work, SPH, Pedagogiek);
  • Aantal jaren ervaring in soort gelijke functie;
  • SKJ-registratie;
  • B-rijbewijs en het beschikken over een auto is een pré;

Tenslotte passen de volgende eigenschappen bij jouw persoonlijkheid: betrouwbaar, punctueel, enthousiast en proactief.

DE ORGANISATIE
Omega groep werkt vanuit een bepaalde visie waarin we het belangrijk vinden dat je als ambulant begeleider een relatie kan aangaan met de cliënten en de mensen in de omgeving van de cliënt.  Door middel van ervaringsleren en psycho-educatie zal je de cliënt helpen begrijpen wat zijn beperking is. Zelfreflectie heb je nodig om op de juiste momenten de samenwerking op te zoeken met je teamleden, welke bestaat uit collega begeleiders, gedragsdeskundig, clustermanager en de regiomanager. Een proactieve houding met betrekking tot het doen van verbetervoorstellen ten aanzien van het werkproces wordt op prijs gesteld. De organisatie is in ontwikkelding en verwacht van jou dat je flexibel bent en kan aansluiten.

WAT BIEDEN WIJ:

  • Salaris conform Gehandicapten CAO in functieschaal 45;
  • Arbeidsvoorwaarden conform Gehandicaptenzorg CAO;
  • Aanvullende regeling woon-werkverkeer;
  • Contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op verlenging onbepaalde tijd.

VRAGEN?
Wil je meer weten over de organisatie of de functie? Neem dan gerust contact op met Agnes van der Horst. Zij is regiocoördinator Groningen en te bereiken op tel. 06-30564533.

ONTMOETEN
Zou je graag onderdeel willen zijn van onze organisatie? Stuur dan voor 30 september je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Ambulant begeleider Groningen. Op woensdag 9 oktober van 13.30 tot ong. 16.00 uur zal de kennismakingsbijeenkomst gehouden worden.