Omega Groep levert een bijdrage aan de levenskwaliteit van mensen, vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en levenservaring medebepalend zijn voor hoe je in het leven staat. De ontmoeting tussen mensen staat centraal en we hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien met de mensen die bij ons om hulp vragen.

Voor de regio Overijssel zijn we op zoek naar versterking van ons team voor wonen en gezinshuizen. Ben jij vitaal, heb je lef en durf je nabij te zijn, dan zoeken we jou:

GEDRAGSDESKUNDIGE 24-32 UUR

DE BAAN
Je hebt een dynamische werkplek waarin veel gebeurt en verandert, elke dag is anders. Dit vraagt flexibiliteit en vermogen om te kunnen schakelen. Je bent verbonden aan meerdere teams en bent eindverantwoordelijk voor de zorg binnen die teams. De afwisseling in het werk brengt met zich mee, dat er op verschillende plekken en momenten een beroep op je gedaan kan worden. Je hebt contact met de mensen die bij ons in zorg zijn en hun systeem, teamleden, collega-gedragsdeskundigen en externe zorgverleners. Hierin heb je een ondersteunende, adviserende en coachende rol. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid en bent alert op verbeteringen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw locaties, maakt verbindingen en bouwt aan de relaties. Om de vitaliteit te waarborgen, werk je nauw samen met een clustermanager. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn in het werk, kwetsbaar durft op te stellen en toegankelijk bent.

WAT NEEM JE MEE:

  • Vakkennis op academisch niveau;
  • Ruime ervaring met kinderen, (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking en/of psychische problematiek;
  • De volgende competenties; enthousiasme, sensitiviteit, flexibiliteit en openhartigheid;
  • Ervaring met diagnostiek, bij voorkeur een diagnostiekaantekening.


DE ORGANISATIE
Omega Groep levert zorg aan kinderen, jeugdigen en hun systeem en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden onder andere ambulante begeleiding, dagbesteding, logeer- en woonplekken in het midden, oosten en noorden van Nederland. De organisatie geeft de gedragsdeskundigen de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken voor de locaties waar je werkzaam bent. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling, wat we belangrijk vinden is dat je aanwezig bent op de momenten dat daar om gevraagd wordt. De organisatie staat achter de beslissingen die genomen worden en hebben het vertrouwen dat je voldoende kennis en ervaring hebt om tot een weloverwogen besluit te komen.


WAT BIEDEN WIJ:

  • Salaris conform Gehandicapten CAO in functieschaal 60;
  • Arbeidsvoorwaarden conform Gehandicaptenzorg CAO;
  • Een aanvullende regeling woon-werkverkeer;
  • Een dienstverband van maximaal 24-32 uur per week;
  • Een contract voor 1 jaar met intentie tot verlengen naar onbepaalde tijd.


VRAGEN?
Wil je meer weten over de organisatie of over de functie? Neem dan gerust contact op met onze gedragsdeskundigen Femke Smit te bereiken op: 06-23619391 of Ankie Wijnsma te bereiken op: 06-82156252.


ONTMOETEN
Herken jij jezelf en zou je graag onderdeel willen zijn van onze organisatie? Stuur dan voor maandag 23  september je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vacature gedragsdeskundige, in de loop van de week ontvang je bericht.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.