Arbeidsvoorwaarden

Als werkgever bieden we jou naast een mooie baan ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen namelijk niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Wat kun je verwachten als je aan de slag gaat voor Omega Groep?

Wij bieden jou een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg inclusief een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Als je op onregelmatige tijden bij ons werkt, ontvang je toeslagen. Bij pensioenfonds Zorg en Welzijn regelen we je pensioen.

Omega Groep werkt bovendien met een jaarurensystematiek. Dit betekent dat je – binnen de mogelijkheden van je functie – met je leidinggevende afspreekt hoe je het aantal werkuren over het jaar verdeelt. Liever parttime bij ons aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.

Verder hebben we een aanvullende regeling voor woon-werkverkeer en een uitruilregeling waarmee je via een bruto/netto-ruil bijvoorbeeld een fiets kunt kopen met fiscaal voordeel. Je kunt hiermee ook een laptop aanschaffen, fitnessen met korting of lidmaatschappen bekostigen van een vakbond of beroepsvereniging.