Vacature - Medewerker bediening bij Mennoos Kookerij in Groningen

Meer informatie

Jos Bartelds

Bedrijfsleider

06-82810910

Mennoos Kookerij in Groningen is op zoek naar een Medewerker Bediening

Mennoos Kookerij is een restaurant met dagbestedingslocatie van Omega Groep, gelegen in het voormalig Menno Lutterhuis nabij het Overwinningsplein in Groningen. Zoals de naam het al zegt is het een Kookerij. In een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal de hele dag.

We zijn blij dat we weer (gedeeltelijk) open mogen en kunnen niet wachten om onze gasten een verassende gastvrijheidsbeleving te geven. Hiervoor zijn we op zoek naar een medewerker bediening. Heb jij een passie voor de horeca en maak jij het onze gasten graag naar de zin? Lees dan verder!

HET TEAM & DE BAAN

Gedreven, zorgzaam en vol passie: zo kun je het team van Mennoos Kookerij omschrijven. Binnen dit team wordt er naar elkaar omgekeken en samengewerkt. Als medewerker bediening zorg je samen met jouw (cliënt-)collega’s voor een verrassende gastvrijheidsbeleving voor de gasten. Je geeft ze een warm welkom, neemt bestellingen op, adviseert en informeert, serveert de gerechten en dranken, handelt betalingen af en zorgt voor het klaarmaken en afruimen van tafels.

Mennoos Kookerij is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Voor de bediening zijn de werktijden van 16.30 tot +/- 22.00 uur.

Bij Mennoos Kookerij staat samenwerken en kennis overbrengen centraal. Als jij je vak verstaat en inlevingsvermogen hebt dan heb je ook ruimte om een ander wat te leren. Dit is wat Mennoos Kookerij onderscheidt van de reguliere horeca; je gaat een bijdrage leveren aan het welzijn van de (cliënt-)medewerkers en gasten.

JIJ:

 • Hebt passie voor het werken in de horeca met veel aandacht voor het product;
 • Vindt het leuk om samen te werken met (jong-)volwassenen
 • Bent gastvrij en kunt goed met mensen omgaan;
 • Bent flexibel inzetbaar en leergierig.

WIJ BIEDEN:

 • Een bijzondere werkplek waar je samen met cliëntmedewerkers gaat werken en waar het ook gaat om wie jij bent;
 • Een oproepcontract waarbij je avonddiensten werkt van dinsdag t/m zaterdag. Op zondag en maandag ben je vrij. Wanneer de versoepelingen verder doorzetten kan er gekeken worden naar eventuele contracturen;
 • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg;
 • Een financiële toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen conform de CAO gehandicaptenzorg;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%, deze worden maandelijks uitbetaald;
 • Naast de vakantie-uren krijg je een conform de cao extra vakantie-uren, deze worden maandelijks uitbetaald;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer tot max. 30 km enkele reis.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie of Mennoos Kookerij? Neem dan gerust contact op met Bedrijfsleider Jos Bartelds via 06-82810910 of neem een kijkje op onze website www.mennooskookerij.nl, Facebook- of Instagramaccount.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-28 Medewerker Bediening. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.