Vacature - Managementassistent in regio Flevoland en Overijssel voor 24 uur per week

Meer informatie

Henrieke

Regiomanager Flevoland

06-82012274

of

Machteld

Regiomanager Overijssel

06-20650822

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.  

Voor de ondersteuning van twee regiomanagers (regio Flevoland en regio Overijssel) zoeken wij een Managementassistent. Ben jij iemand die graag ontzorgt en kun je goed het overzicht bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE BAAN

Als Managementassistent zorg je voor een adequate ondersteuning van de Regiomanagers Flevoland en Overijssel. Je verzorgt secretariële taken zoals agendabeheer en notulering van overleggen en vergaderingen. Je beheert diverse mailboxen en prioriteert de verwerking van post en e-mail. Je beheert ook de agenda’s van de Regiomanagers en stelt daarbij binnen aangegeven kaders de urgentie en prioriteit van afspraken vast. Je verzorgt correspondentie op basis van aanwijzingen en/of redigeert teksten. Ook handel je in- en extern telefoonverkeer af. Daarnaast ontzorg je de Regiomanagers bij bijvoorbeeld vergaderingen en andere bijeenkomsten door de juiste documenten tijdig onder de aandacht te brengen en inkomende stukken en agenda’s af te stemmen. Tevens organiseer je diverse documenten op een overzichtelijke wijze in Sharepoint, onderdeel van Office365.

WIE BEN JIJ? 

Jij bent van nature iemand die energie krijgt van plannen en organiseren. Jij denkt graag in oplossingen en je kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent integer.

Verder herken jij jezelf als managementassistent in de volgende punten:

 • Je hebt mbo-werk en denkniveau en bij voorkeur een (secretariële) opleiding afgerond.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als managementassistent of secretaresse.
 • Je bent voor 24 uur per week beschikbaar.
 • Je bent proactief en durft ook assertief te zijn.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent bereid om zowel vanuit diverse plaatsen in Flevoland als Zwolle te werken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een eigen auto.
 • Je hebt kennis van Office365.

WIJ BIEDEN:

 • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
  • Als managementassistent krijg je een dienstverband voor de duur van één jaar voor 24 uur per week met een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie van managementassistent of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Henrieke (Regiomanager Flevoland) 06-82012274 of Machteld (Regiomanager Overijssel) 06-20650822.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als managementassistent? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-01 Managementassistent.

We werven net zolang door totdat we de juiste collega hebben gevonden. Heeft jouw sollicitatie onze interesse gewerkt? Dan nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op voor een ontmoeting!