Vacature - Keuken assistent bij Mennoos Kookerij in Groningen

Meer informatie

Jos Bartelds

Bedrijfsleider

06-82810910

Mennoos Kookerij in Groningen is op zoek naar een
Keuken assistent

Mennoos Kookerij is een restaurant met dagbestedingslocatie van Omega Groep, gelegen in het voormalig Menno Lutterhuis nabij het Overwinningsplein in Groningen. Zoals de naam het al zegt is het een Kookerij. In een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal de hele dag.

We zijn blij dat we weer (gedeeltelijk) open mogen en kunnen niet wachten om onze gasten een verassende gastvrijheidsbeleving te geven. Hiervoor zijn we op zoek naar assistentie voor in de keuken. Heb jij een passie voor de horeca en wil je je graag ontwikkelen in keukenwerkzaamheden? Lees dan verder!

HET TEAM & DE BAAN

Gedreven, zorgzaam en vol passie: zo kun je het team van Mennoos Kookerij omschrijven. Binnen dit team wordt er naar elkaar omgekeken en samengewerkt. Als Keuken assistent ga je ondersteunende werkzaamheden doen in de keuken waaronder assisteren bij het voorbereiden van gerechten, opmaken van voor- en nagerechten, afwassen en de keuken afruimen en schoonmaken. Je werkt onder leiding van de koks en werkt soms samen met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mennoos Kookerij is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Voor de Keuken assistent zijn de werktijden van 14.30 tot +/- 21.00 uur.

Bij Mennoos Kookerij staat samenwerken en kennis overbrengen centraal. Als jij je vak verstaat en inlevingsvermogen hebt dan heb je ook ruimte om een ander wat te leren. Dit is wat Mennoos Kookerij onderscheidt van de reguliere horeca; je gaat een bijdrage leveren aan het welzijn van je gasten, collega’s en (client-)medewerkers.

JIJ:

 • Hebt ervaring met keukenwerkzaamheden;
 • Hebt passie voor het werken in de horeca en wilt je hier graag verder in ontwikkelen;
 • Werkt precies en gestructureerd. Een strakke, moderne opmaak van gerechten spreekt je aan
 • Vindt het leuk om samen te werken met de cliëntmedewerkers;
 • Bent flexibel inzetbaar van dinsdag t/m zaterdag.

WIJ BIEDEN:

 • Een contract voor bepaalde tijd voor 12 uur per week. Op zondag en maandag ben je vrij. Wanneer de versoepelingen verder doorzetten kan er gekeken worden naar uitbreiding van eventuele contracturen;
 • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg;
 • Een financiële toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen conform de CAO gehandicaptenzorg;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%;
 • Naast de vakantie-uren krijg je een conform de cao ook PBL-uren die o.a. als vakantie-uren kunt inzetten;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer tot max. 30 km enkele reis.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie of Mennoos Kookerij? Neem dan gerust contact op met Bedrijfsleider Jos Bartelds via 06-82810910 of neem een kijkje op onze website www.mennooskookerij.nl, Facebook- of Instagramaccount.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-29 Keuken assistent. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.