Vacature - Huishoudelijk medewerker

Meer informatie

Geesje Haven

06 21 49 26 28

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze locaties in Steenwijk en Zwolle zoeken we een huishoudelijk medewerker (16-24 uur per week). Draai jij je handen niet om voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden en wil jij graag een bijdrage leveren aan een schone, prettige en gezellige woonomgeving voor de cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE BAAN

Als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor een schone en nette werk- en leefomgeving van cliënten en begeleiders. Je verzorgt het onderhoud van het interieur, de keuken en het sanitair en doet de was. Je ondersteunt de cliënt met en/of verzorgt in samenwerking met de cliënt de schoonmaak van de slaapkamers. Je regelt de inkoop van materialen en voedingsmiddelen en treft de voorbereidingen voor de maaltijden.

Daarnaast voer jij huishoudelijke taken uit in overleg met de begeleiders van de betreffende locaties uit. De werkdagen en bijbehorende tijden worden in goed overleg afgestemd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in aanwezigheid van de cliënten.

JIJ

  • Bent per direct of op korte termijn beschikbaar;
  • Bent flexibel inzetbaar voor 16-24 uur per week;
  • Bent inzetbaar voor onze locaties in zowel Zwolle als Steenwijk;
  • Hebt affiniteit met de zorg en huishoudelijke werkzaamheden;
  • Kunt zelfstandig werken en bent sociaal vaardig;
  • Beschikt over een hands on mentaliteit.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
  • Als huishoudelijk medewerker krijg je dienstverband voor 16-24 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 15 (€ 1.7451,- tot € 2.381,- bruto o.b.v. fulltime dienstverband), afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie van huishoudelijk medewerker of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Geesje Haven via telefoonnummer 06 21 49 26 28.

Herken jij jezelf, voldoe je aan de functie-eisen en ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-51 huishoudelijk medewerker.