Vacature - HR Adviseur

Meer informatie

Suzanne Ekkel-Varenbrink

HR Adviseur Recruitment

06-2637377

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit onze kernwaarden erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten.   

Ter uitbereiding van ons HR team zoeken wij een enthousiaste HR Adviseur (32-36 uur). Wil jij bijdragen aan de groei van onze organisatie en krijg jij energie van het sparren met het management? Lees dan snel verder! 

HOE ZIET JE DAG ERUIT 

Het is maandag en je stapt het nieuwe en frisse kantoor van Omega Groep binnen. Je wordt vriendelijk begroet door Grace van de receptie. In het trappenhuis kom je een clustermanager tegen die jou even aanschiet over de ontwikkeling van een medewerker. Je geeft hem kort advies en vraagt hem om even een afspraak in te plannen om hier dieper op in te gaan. Op de tweede verdieping loop je de gang in van de afdeling HR. Je hoort Auke en Jeaniek al druk in gesprek over het weekend. Uiteraard wordt er aan jou ook naar je weekend gevraagd. Na het gezellige praatje zet je je laptop neer en pakt een kop koffie. Nynke je HR-collega komt inmiddels ook binnen en al pratend starten jullie de dag op. Je werkt een aantal mails weg en voor je het weet is het tijd voor je eerste afspraak met een regiomanager en een clustermanager. Op een van de woonlocaties is er hoog verzuim. Samen met Petra onze expert op het gebied van verzuim geef je advies en zet je acties uit en je maakt een vervolgafspraak. Je tikt nog een aantal mails en dan steekt Suzanne haar hoofd om de deur en vraagt of je meegaat wandelen. Heerlijk! Ook Belinda en Patricia sluiten aan. Na een heerlijke wandeling en eten in je buik ben je weer vol energie en klaar voor je volgende afspraak met een clustermanager. Hij heeft een vraag over de bezetting van zijn team. Thema’s als recruitment en duurzame inzetbaarheid komen aan bod. Je geeft advies en samen maken jullie een eerste opzet voor het uitzetten van een vacature. Je pakt nog even een bakje koffie voor je volgende afspraak met het projectteam over het functiehuis begint, waar jij projectleider van bent. Je wordt blij van de vorderingen die er zijn! Weer terug op je werkplek werk je een aantal punten uit die uit het overleg zijn gekomen! Jij kijkt op de klok. De dag is voorbijgevlogen en samen met Nynke sluit je de laptop af en loop je het kantoor uit! Jullie wensen elkaar een fijne avond en voldaan vertrek je richting huis. 

Kortom als HR Adviseur ben jij de sparringpartner voor de regiomanager en de clustermanagers. Je houdt je in deze generalistische rol bezig met vragen op zowel operationeel als tactisch niveau. Je ondersteunt en adviseert het management op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, opleiding en in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je draagt bij aan het verstevigen en versterken van de positie van HR binnen de organisatie waarbij het ontwikkelen van een functie- en salarishuis voor de functies binnen bedrijfsvoering hoog op de agenda staat. 

HET TEAM 

De afdeling HR bestaat uit 4 HR Adviseurs, 5 HR medewerkers, een salarisadministrateur, een trainer en een HR Manager. Binnen de afdeling HR zijn de aandachtsgebieden ten aanzien van het HR-beleid verdeeld. Elke HR Adviseur heeft zowel een decentrale als een centrale taak. De decentrale taak bestaat uit het adviseren en ondersteunen van de managers en leidinggevenden van één Regio. De centrale taak bestaat uit het ontwikkelen van tactisch beleid met betrekking tot een aandachtsgebied zoals verzuim, loopbaanbeleid, werving en selectie, functiewaardering en strategische personeelsplanning. 

WIE BEN JIJ?  

Als HR Adviseur weet je wat er speelt binnen de organisatie en je bent een stevige gesprekpartner voor de managers. Je bent een inspirerende adviseur met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van HRM of bedrijfskunde. Herken jij jezelf hierin? Wij ontmoeten je graag! 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.   
  • Je krijgt als HR Adviseur een contract voor de duur van een jaar voor 32-36 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 50/55 (max. € 4304,- bruto o.b.v. fulltime).  
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.   
  • De mogelijkheid tot hybride werken.  
  • Een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.  
  • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining. 

ONTMOETEN 

Wil je meer weten over de functie van HR Adviseur of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Suzanne Ekkel-Varenbrink (HR Adviseur Recruitment) telefonisch bereikbaar op 06-26373776 

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-34 HR Adviseur.