Vacature - Gedragswetenschapper voor een woonlocatie in Lelystad voor 24 uur per week

Meer informatie

Jolanda Bats

Gedragswetenschapper

06 82 85 27 07

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

In Lelystad hebben we een mooie vacature voor een betrokken gedragswetenschapper voor 24 uur per week.

DE BAAN
Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke begeleiding bij een woonlocatie in Lelystad. Op deze locatie wonen tien bewoners, waaronder jongvolwassenen, jonge moeders, gezinnen, stelletjes en ouderen met een licht verstandelijke beperking, ASS- problematiek en/of psychiatrische problemen en gevoeligheid voor middelen.

Bij Omega Groep werken we systemisch en contextueel vanuit het gedachtengoed van Nagy. Deze weet je te vertalen naar concreet handelen voor onze begeleiders met de cliënten en hun systeem. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid en bent alert op verbeteringen. Je denkt en leest mee op de inhoud en weet diepgang te geven.

Omega Groep is volop in ontwikkeling en we nodigen je dan ook uit om vanuit je specialisme actief mee te denken binnen de organisatie en de regio.

Je werkt op de woonlocatie zodat je tijd hebt om de bewoners en de collega’s op betekenisvolle wijze te ontmoeten. Zo bouw je een veilige relatie met ze op. Vanuit deze relatie heb je recht van spreken, ook wanneer de bewoner het moeilijk heeft.

Je gaat nauw samenwerken met Peter, clustermanager van de woonlocatie. Jullie dragen verantwoording af aan de regiomanager.

Benieuwd naar onze organisatie? Neem dan eens een kijkje op onze website.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding richting orthopedagogiek of psychologie;
  • Je bent SKJ geregistreerd;
  • Je hebt ervaring met WLZ-, LVB- en GGZ problematiek;
  • Je hebt de Basisaantekening Diagnostiek behaald;
  • Je hebt kennis van de contextuele benadering en kan deze in praktijk brengen;
  • Je beschikt over veerkracht en bent positief ingesteld, je denkt vanuit mogelijkheden;
  • Je kunt procesmatig denken, doorpakken en laat je niet opslokken door de waan van de dag;
  • Je kunt op een liefdevolle manier begrenzen met humor en een knipoog;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring is een pré, maar geen vereiste.

WIJ BIEDEN

Het betreft een dienstverband van 24 uur met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 60. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase, reiskostenvergoeding en een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

ONTMOETEN

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Jolanda Bats. Zij is gedragswetenschapper en te bereiken op 06 82 85 27 07.

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan zijn we benieuwd naar wie je bent! Stuur uiterlijk zondag 5 december jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-79 Gedragswetenschapper Lelystad.

Het sollicitatiegesprek staat gepland op woensdagochtend 8 december. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.