Vacature - Gedragswetenschapper Dronten

Meer informatie

Winanda van Zwamen

Clustermanager

06-20077278

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

In Dronten zijn wij op zoek naar een betrokken gedragswetenschapper voor minimaal 24 uur per week. Wil jij het verschil maken voor onze bewoners, denk je graag in mogelijkheden en zoek je een organisatie waar actief meedenken gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder!

DE BAAN
Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke begeleiding bij een woonlocatie in Dronten. Op deze locatie wonen 26 bewoners, in de leeftijd van 20 – 40 jaar met een licht verstandelijke beperking, ASS- problematiek en/of psychiatrische problemen. Daarnaast wonen er nog 8 in Dronten zelf die ambulant begeleidt worden door de teams van de woonlocatie.

Bij Omega Groep werken we systemisch en contextueel vanuit het gedachtengoed van Nagy. Deze weet je te vertalen naar concreet handelen voor onze begeleiders met de cliënten en hun systeem. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid en bent alert op verbeteringen. Je denkt en leest mee op de inhoud en weet diepgang te geven. Omega Groep is volop in ontwikkeling en we nodigen je dan ook uit om vanuit je specialisme actief mee te denken binnen de organisatie en de regio.

Je werkt op de woonlocatie zodat je tijd hebt om de bewoners en de collega’s op betekenisvolle wijze te ontmoeten. Zo bouw je een veilige relatie met ze op. Vanuit deze relatie heb je recht van spreken, ook wanneer de bewoner het moeilijk heeft. Je gaat nauw samenwerken met Winanda, clustermanager van de woonlocatie. Jullie dragen verantwoording af aan de regiomanager.

WIJ BIEDEN

 • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
 • Je krijgt een contract voor de duur van een jaar voor minimaal 24 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 60/65 (max. € 5772,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.
 • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit onze visie. Daarom bieden wij onze visietraining aan.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding richting orthopedagogiek of psychologie;
 • Je hebt ervaring met WLZ-, LVB- en GGZ problematiek;
 • Je hebt de Basisaantekening Diagnostiek behaald;
 • Je hebt kennis van de contextuele benadering en kan deze in praktijk brengen;
 • Je beschikt over veerkracht en bent positief ingesteld, je denkt vanuit mogelijkheden;
 • Je kunt procesmatig denken, doorpakken en laat je niet opslokken door de waan van de dag;
 • Je kunt op een liefdevolle manier begrenzen met humor en een knipoog;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring is een pré, maar geen vereiste.

ONTMOETEN

Meer weten of eerst een kopje koffie of thee? Neem dan gerust contact op met Winanda van Zwamen. Zij is clustermanager op de woonlocatie en te bereiken op 06-20077278.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontmoeten we je graag! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-44 Gedragswetenschapper Dronten.