Vacature - Gedragswetenschapper ambulant voor regio Flevoland Noord voor 16-32 uur per week

Meer informatie

Henrieke Boeve

Regiomanager

06-82012274

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor de ambulante begeleiding in regio Flevoland Noord zoeken we een gedragswetenschapper (16-24 uur per week). Wil jij naast de reguliere werkzaamheden vanuit jouw specialisme meedenken in de productontwikkeling en deskundigheidsbevordering binnen Omega Groep en de regio? Lees dan verder. We kijken naar je uit!

DE BAAN
Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke begeleiding van cliënten en medewerkers van het team Ambulant Flevoland Noord (Noordoostpolder & Urk).

Bij Omega Groep werken we systemisch en contextueel van uit het gedachtengoed van Nagy. Deze weet je te vertalen naar concreet handelen voor onze medewerkers met de cliënten en hun systeem. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid en bent alert op verbeteringen. Je denkt en leest mee op de inhoud en weet diepgang te geven.

Omega Groep is volop in ontwikkeling en we nodigen je dan ook uit om vanuit je specialisme actief mee te denken in de productontwikkeling en deskundigheidsbevordering binnen Omega Groep en de regio.

Het team Ambulant Flevoland Noord ondersteunt kinderen, gezinnen, jongvolwassenen en ouderen met diverse hulpvragen op basis van een WMO-indicatie. Als gedragswetenschapper ben je goed op de hoogte van de cliënten en hun hulpvragen. Je houdt de vinger aan de pols, terwijl ook de medewerkers je benaderen met diverse vragen. Goed kunnen uit- en doorvragen en praktisch meedenken, out of the box, maar ook vanuit onze visie is essentieel. Het werk is heel dynamisch, iedere dag is anders.

Je gaat nauw samenwerken met Anita, de clustermanager. Samen kijken jullie wat de veranderingen als gevolg van de aanbestedingen voor het werk betekenen en jullie begeleiden het team in deze doorontwikkeling. Jullie dragen verantwoording af aan de regiomanager.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding richting orthopedagogiek of psychologie;
 • Je bent SKJ-geregistreerd;
 • Je hebt ervaring met WLZ-, LVB- en GGZ problematiek;
 • Je hebt de Basisaantekening Diagnostiek behaald;
 • Je hebt kennis van de contextuele benadering en kan deze in praktijk brengen;
 • Je beschikt over veerkracht en bent positief ingesteld, je denkt vanuit mogelijkheden.
 • Je kunt procesmatig denken, doorpakken en laat je niet opslokken door de waan van de dag;
 • Je kunt op een liefdevolle manier begrenzen met humor en een knipoog;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring is een pré, maar geen vereiste.

Afhankelijk van het aantal gewenste uren is het mogelijk om de werkzaamheden te combineren met werkzaamheden voor wonen in regio Flevoland.

WIJ BIEDEN

 • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
 • Een dienstverband voor 16-32 uur (naar jouw wensen in te richten) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 60 (bruto € 3.374,- tot € 4.905,- o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleidingsbudget van € 1.000,- per jaar in het kader van herregistraties, goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase, reiskostenvergoeding en een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

ONTMOETEN

Meer weten of eerst een kopje koffie of thee? Neem dan gerust contact op met Anita Nugter. Zij is clustermanager en te bereiken op 06-20077301.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontmoeten we je graag! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2022-04 Gedragswetenschapper ambulant Flevoland Noord. We nemen binnen een aantal dagen contact met je op.