Vacature - Communicatiespecialist

Meer informatie

Belinda Schurink

HR manager a.i.

06- 26532012

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit onze kernwaarden erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een communicatiespecialist
(28-36 uur). Weet jij met jouw talent onze visie uit te dragen naar de buitenwereld en heb jij een passie voor arbeidsmarktcommunicatie? Solliciteer dan snel!

DE BAAN

De functie communicatiespecialist is nieuw binnen onze organisatie. Daardoor krijg je de ruimte om in afstemming met het management inhoud en invulling te geven aan deze veelzijdige functie.
In deze brede rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het communicatiebeleid en het maken van een jaarplan op de thema’s interne-, externe-, en arbeidsmarktcommunicatie.
Je zorgt ervoor dat deze plannen ook uitgevoerd worden en kan daarbij waar nodig expertise inschakelen. Je adviseert het management op het gebied van interne- en externe communicatie en je fungeert als voorlichter. Daarnaast houd je je bezig met het op de kaart zetten van onze merkidentiteit (employer branding). Jij zet arbeidsmarktcampagnes op en door middel van interne afstemming weet je door jouw enthousiasme draagvlak te creëren en verbinding te leggen. Je bewaakt ons merk en de visuele identiteit.

WIE BEN JIJ? 

Jij bent van nature een verbinder en je zit vol ideeën. Daarnaast herken jij jezelf als communicatiespecialist in de volgende punten:

 • Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau;
 • Hebt een afgeronde opleiding op het gebied van Communicatie en/of Marketing;
 • Je hebt ongeveer vijf jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het opzetten van communicatiebeleid en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je bent organisatiesensitief, zelfstandig en zelf startend;
 • Het beheren van website, socials en andere media gaat je gemakkelijk af;
 • Jij bent het gewend om te adviseren op managementniveau.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
 • Je krijgt als communicatiespecialist een contract voor de duur van een jaar voor met een salaris volgens, in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 50 (max. € 3894,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • De mogelijkheid tot hybride werken.
 • Een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit onze Visie. Daarom bieden wij onze visietraining aan.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie van communicatiespecialist of onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Belinda Schurink (HR manager a.i.) telefonisch bereikbaar op 06- 26532012

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-35 Communicatiespecialist.