Vacature - Clustermanager Friesland 24 tot 36 uur

Meer informatie

Myrthe Douma

Regiomanager

06-22319985

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Vanwege uitbreiding in onze ambulante dienstverlening in regio Friesland zoeken we een clustermanager (24-36 uur per week) die naast het leidinggeven aan het ambulante team, de verbindende factor is tussen Omega Groep en de samenwerkingspartners. Kun jij niet wachten om te doen wat nodig is en zie jij dit als uitdaging? Lees dan verder.

DE BAAN

Als clustermanager ben je verantwoordelijk voor het team dat ambulante jeugdhulp en WMO begeleiding in Friesland gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om samen met de gedragswetenschapper en regiomanager het ambulante team in deze provincie op te zetten en uit te breiden. Je zorgt ervoor dat medewerkers zich thuis voelen binnen Omega Groep en gaan werken vanuit onze visie. Je werkt nauw samen met de gedragswetenschapper en rapporteert jouw bevindingen en ervaringen aan de regiomanager. Jouw functie bestaat o.a. uit de volgende taken:

 • Het uitdragen van onze visie en deze vertalen naar de cliënten, medewerkers, externe organisaties en het financieel- en personeelsbeleid voor jouw teams;
 • Het bewaken en monitoren van de continuïteit, kwaliteit en professionaliteit van de zorgverlening;
 • Het waarborgen van de personele bezetting en het voeren van functionerings-, verzuim- en sollicitatiegesprekken;
 • Voeren van intakegesprekken samen met de gedragswetenschapper;
 • Opbouwen van een relevant netwerk binnen en buiten Omega Groep;
 • Het beheren van het budget;
 • Zorgdragen voor actuele zorggegevens en cliëntplannen;
 • Ondersteunen op tactisch beleid en zaken signaleren die van invloed kunnen zijn op het strategisch beleid van de organisatie;
 • De organisatie is in ontwikkeling en dat vraagt van jou kennis en kunde om veranderingsprocessen aan te sturen en mogelijkheden te zoeken voor uitbreiding en vernieuwing van de dienstverlening.

In de baan van clustermanager kun je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling vinden. Je werkt vanuit onze visie. Je bent dus geen manager op afstand, maar werkt echt vanuit betrokkenheid, verbinding en nabijheid met de medewerkers, cliënten en hun netwerk.

JIJ:

 • Bent in het bezit van een diploma op minimaal hbo-niveau. Daarbij is het een pré als je een managementopleiding hebt afgerond;
 • Hebt leidinggevende ervaring;
 • Hebt aantoonbare kennis en ervaring van en met de doelgroepen waarmee wordt gewerkt;
 • Hebt kennis van de contextuele benadering (Nagy);
 • Bent een betrokken manager die in staat is een relatie aan te gaan met de cliënt, collega’s èn externe organisaties;
 • Bent gedreven om een actieve bijdrage te leveren in lokaal samenspel zodat de leefwereld van de inwoner centraal staat en hebt hier ideeën over.

WIJ BIEDEN:

Een baan vol afwisseling en vrijheid waarin je het verschil kunt maken. Het betreft een dienstverband van 24 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 60. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, balansverlof, een aanvullende reiskostenvergoeding en een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

ONTMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Bel of app met Regiomanager Myrthe Douma, tel: 06-22319985.

Herken jij jezelf, voldoe je aan de functie-eisen en ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv vóór 15 mei naar werkenbij@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-66 Clustermanager Friesland.

Een assessment is onderdeel van de procedure.