Vacature - Clustermanager Ambulant Friesland

Meer informatie

Myrthe Douma

06-22319985

Omega Groep groeit! Daarom zijn we op zoek naar een clustermanager (24 uur) die vanuit Leeuwarden voor de regio Friesland onze ambulante dienstverlening op de kaart wil zetten! Een uitdagende functie waarin jij de verbindende factor bent tussen samenwerkingspartners en Omega Groep. Wil jij de Friese zorgmarkt aanboren? Lees snel verder!

ZO ZIET JOUW FUNCTIE ERUIT
Ondanks onze jarenlange ervaring in ambulante jeugdhulp en WMO-begeleiding, is Omega Groep een vrij nieuwe naam in de provincie Friesland. Als clustermanager krijg jij de kans om hier verandering in te brengen. Allereerst onderzoek je hoe de zorgmarkt in de provincie is ingericht en wie in de regio jouw gesprekspartners moeten zijn. Vervolgens ga jij vanuit jouw kennis en kunde in ambulante begeleiding, in gesprek met gemeenten, contractpartners en verwijzers. Je denkt mee op casusniveau, geeft presentaties over onze dienstverlening, sluit aan bij bijvoorbeeld een informatieavond over autisme of bij een vergadering van regionale jeugdconsulenten. Wanneer indicatiestellers ons weten te vinden, focus jij je op het opzetten van het ambulante team. Je werft ambulant begeleiders, zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen en dat zij gaan werken vanuit onze visie. Waar nodig begeleid je de collega’s, faciliteer je werkplekken in de regio en bouw je het team verder uit. Als clustermanager ben je nauw betrokken bij de inhoud en voer je intakegesprekken met cliënten voor een goede match met de juiste begeleider.

JOUW COLLEGA’S EN DE REGIO
Als clustermanager ben verantwoordelijk voor het opbouwen van het ambulante team voor de regio Friesland. Totdat er een team staat, werk je nauw samen met teams uit de nabijgelegen regio’s, de gedragswetenschapper en de regiomanager. Met elkaar bieden jullie ambulante begeleiding aan cliënten (en verwanten) uit de regio met bijvoorbeeld een lichtverstandelijk beperking, autismespectrumstoornis, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek.

DIT BEN JIJ
De clustermanager waar wij naar op zoek zijn, geeft leiding vanuit oprechte interesse, positiviteit en nieuwsgierigheid. Door middel van jouw betrokkenheid, enthousiasme en open houding, weet jij een relatie aan te gaan met gemeenten, contractpartners, verwijzers, cliënten en collega’s. Je bent een zelfstandige pionier die energie krijgt, van netwerken en het opzetten van een team. Tot slot beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Relevante leidinggevende werkervaring (bij voorkeur in het sociale domein);
  • Kennis over relevante doelgroepen.

EN DIT BIEDEN WIJ JOU
In Omega Groep vind je een betrokken en groeiende werkgever. Of je nu werkt in Leeuwarden of Zwolle, bij ons gaat het om wie jij bent! Daarom hebben wij aandacht voor jouw vitaliteit en balans en krijg je een visie- en contextuele training. Daarnaast krijg jij:

  • Een contract voor 24 uur (nader overeen te komen) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 60.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, balansverlof, reiskostenvergoeding, fietsregeling en een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

ELKAAR ONTMOETEN
Spreekt deze vacature je aan? Herken jij je in dit profiel? En ben je toe aan een uitdaging? Dan komen we graag met je in contact. Of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met regiomanager Myrthe Douma via 06-22319985.

Wanneer je enthousiast bent, ontvangen we graag je sollicitatie vóór maandag 11 december onder vermelding van 2023-131 Clustermanager Ambulant Leeuwarden via iksolliciteer@omegagroep.nl. De gesprekken staan gepland op woensdag 20 december.

Een selectieassessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.