Vacature - Chauffeur dagbesteding in Dronten voor max. 16 uur per week

Meer informatie

Alien Schreurs

Zorgcoördinator

06 23 78 23 28

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor het vervoer voor cliënten naar de dagbesteding in Emmeloord zoeken we een Chauffeur Dagbesteding. Heb jij een zorghart en zoek je een parttime baan die goed te combineren is met jouw leven? Lees dan verder. Ook geschikt voor gepensioneerden.

DE BAAN

Als Chauffeur Dagbesteding breng je van dinsdag t/m vrijdag een aantal cliënten (max. 4) naar de dagbesteding. Het betreft cliënten met een verstandelijke beperking. Dit vervoer bestaat uit een ochtend- en middagroute.

Het personenbusje staat in Dronten. Je haalt cliënten op uit Dronten en Lelystad en brengt ze naar de dagbesteding in Emmeloord. In de middag breng je ze weer thuis. De dagbesteding start om 9.30 uur en is afgelopen om 16.00 uur. De totale reis bedraagt ongeveer 2 uur.

Het is ook mogelijk om een deel van de diensten te draaien (bijvoorbeeld twee dagen of alleen de ochtenden).

WIE BEN JIJ?

  • Je bent minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, voelt aan wat nodig is en geeft dit zo nodig aan bij de overdracht aan de begeleider;
  • Je bent flexibel (en bij gedeeltelijk werken ook bereid om diensten over te nemen van collega’s);
  • Je bent stressbestendig (in het verkeer en tijdens de rit);
  • Je woont in de omgeving van Dronten.

WIJ BIEDEN

Het betreft een dienstverband voor 16 uur (in overleg zijn minder uren mogelijk) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 15 (min. € 1.660,- tot max. € 2.296 bij een fulltime dienstverband). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding.

ONTMOETEN

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem bij vragen gerust contact op met Zorgcoördinator Alien Schreurs via 06 23 78 23 28.

Herken jij jezelf, voldoe je aan de functie-eisen en ben je enthousiast geworden? Dan kijken we naar uit naar jouw sollicitatie! Stuur uiterlijk zondag 24 oktober jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-62 Chauffeur Dagbesteding. De gesprekken staan gepland op dinsdagochtend 2 november.