Vacature - Chauffeur Dagbesteding Almere

Meer informatie

Esmee

06 51 46 91 55

of

Jennifer

06 12 09 39 50

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze dagbesteding het Klaverblad in Almere, zijn we op zoek naar een Chauffeur Dagbesteding (8 uur per week). Heb jij een zorghart? Heb jij affiniteit met jeugdigen met een verstandelijke beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag? En wil je werken in een parttimebaan die goed te combineren is met jouw leven? Lees dan snel verder!

DE BAAN
Als Chauffeur Dagbesteding vervoer jij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ongeveer 4 tot 6 jeugdigen naar hun dagbesteding in Almere. Met een lach haal jij hen ’s ochtends tussen 8.15 uur en 9.15 uur op en breng je hen veilig naar het Klaverblad. Einde van de middag tussen 15.30 uur en 16.30 uur sta je weer klaar bij de dagbesteding en breng je hen naar huis. Tijdens de rit (van ongeveer een uur) zorg je voor een veilige en goede sfeer. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de cliënten bij het vervoer. Zo help je ze bij het in- en uitstappen. Je houdt toezicht en treedt op bij bijzonderheden zoals onrust, ongewenst gedrag en calamiteiten. Ook help je de cliënten bij ongemakken.

WIE BEN JIJ?
De chauffeur waar we naar op zoek zijn is enthousiast en betrokken. Jij weet een glimlach te toveren op het gezicht van de jeugdigen. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig. Verder:

  • Heb je aantoonbare rijervaring;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring;
  • Vanwege de korte diensten, is het wenselijk dat in de omgeving van Almere-Haven woont;
  • Heb jij affiniteit met de doelgroep en voel je aan wat de doelgroep nodig heeft.

WIJ BIEDEN:
Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training. Verder krijg jij:

  • Je krijgt een contract voor 8 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 20;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met gedragswetenschapper Esmee via 06 51 46 91 55 of vanaf 4 december clustermanager Jennifer via 06 12 09 39 50.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-144 Chauffeur Dagbesteding Klaverblad.