Vacature - Business Controller voor 32-36 uur per week in Zwolle

Meer informatie

Hans Hersevoort

Bestuurder

06 – 12967334

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

We hebben een vacature voor Business Controller (32 -36 uur per week).

DE BAAN

Als Controller ressorteer je rechtstreeks onder de Bestuurder. Je adviseert en ondersteunt op strategisch niveau het management en de bestuurder bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het bedrijfseconomisch beleid van Omega Groep. Je bent de vaste businesspartner en adviseur voor de bestuurder van Omega Groep op het gebied van de planning-en-controlcyclus. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de planning-en-controlcyclus en de informatievoorziening. Je beoordeelt businesscases en geeft op een professionele wijze advies aan het management. Je denkt altijd in mogelijkheden! Je verricht onderzoek, analyseert en verwerkt gegevens tot beleidsinformatie en beleidsvoorstellen op strategisch niveau en doet voorstellen voor implementatie. Verder maak jij de vertaalslag van de jaarplannen in begrotingen en ondersteun je het management hierin. Met jouw communicatieve vaardigheden draag je zorg voor de communicatie binnen de organisatie over de financiële bedrijfsvoering en de informatievoorziening.

Het interessante aan de functie van Controller bij Omega Groep is de interactie tussen zorg en financiën. Je hebt enerzijds contacten met collega’s uit je eigen werkveld, anderzijds spreek je veel zorgmedewerkers. Inhoudelijk is het een uitdagende functie vanwege de veelheid aan financiële stromen, de dienstverlening aan alle regio’s en de professionaliseringsslag van de processen.

WIE BEN JIJ?

  • Je beschikt over een diploma op minimaal post-hbo niveau in een (bedrijfs-)economische richting.
  • Je hebt meerdere jaren relevante en stevige werkervaring.
  • Je hebt kennis van projectmanagement.
  • Je hebt kennis en inzicht van financiële- en zorgprocessen.
  • Je beschikt over een (positief) kritische blik, analytisch denkvermogen, organisatiesensitiviteit en strategisch inzicht.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een vast dienstverband met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 65;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, thuiswerkregeling, een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen en laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

ONMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Bestuurder Hans Hersevoort, via 06 – 12967334.

vermelding van 2022-58 Business Controller. Vanwege de vakantieperiode ontvang je in week 34 een terugkoppeling op jouw sollicitatie.

We kijken naar je uit!