Vacature - Begeleider Pittelo in Assen (6-16 uur

Meer informatie

Christa Kaptein

Clustermanager

06-22396744

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze locatie Pitello nabij Assen zijn wij op zoek naar een Begeleider (6 – 16 uur per week). Wil jij werken aan het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in de thuissituatie? Lees dan snel verder!

DE BAAN
Als Begeleider sluit jij aan bij de belevingswereld van de bewoners, zodat ze zich begrepen voelen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Dit doe je door het opbouwen van een veilige en betrouwbare relatie. Je werkt aan de door jullie opgestelde doelen, die passen bij de individuele behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Dagelijks bied jij de bewoners overzicht en nabijheid, waarbij je aandacht hebt voor de individuele bewoner en tegelijkertijd voor de interacties in de groep. Je ziet wat stimulerend werkt voor een positief gevoel van eigenwaarde en je weet de bewoners te prikkelen om kleine stapjes te zetten, die hen helpen om zoveel mogelijk eigen invloed te ervaren gedurende de dag.

DE BEWONERS
Woonboerderij Pittelo is een woonlocatie voor acht bewoners, tussen de 20 en 30 jaar, met een matige verstandelijke beperking en een jonge emotionele belevingswereld. Alle bewoners hebben hun eigen appartement. Op Pittelo wordt veel gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, zoals tijdens het ontbijt, terugkomst van dagbesteding/werk en tijdens het avondeten.

HET TEAM
De bewoners krijgen ondersteuning van een team met betrokken begeleiders. Er voor elkaar zijn is een belangrijke pijler voor de onderlinge samenwerking. De clustermanager is nabij en beschikbaar. Als er vragen zijn over problematiek of gedrag van een bewoner, dan kan het team terecht bij de gedragswetenschapper.

WIE BEN JIJ?
Van jou vragen we een enthousiaste en energieke begeleidingsstijl, aansluitend op wat de cliënt nodig heeft. Je bent beschikbaar en werkt vanuit onze visie. Je kunt zowel zelfstandig werken als samen met je team. Verder ben je in staat om contact te maken met de cliënt, het netwerk en andere betrokkenen zoals de werkgever of een andere zorgaanbieder.

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 4.
  • Ervaring met de doelgroep.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een dienstverband voor 6-16 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 35.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONTMOETEN
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Christa Kaptein. Je kunt haar telefonisch of via Whatsapp bereiken via 06 – 22396744

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur je motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-109 Begeleider Pittelo. Je hoort binnen enkele dagen of je wordt uitgenodigd voor een ontmoeting!