Vacature - Begeleider locatie Trend

Meer informatie

Ronald

Clustermanager

06-83517446

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor locatie Trend in Steenwijk zoeken we een ervaren begeleider voor 24 tot 28 uur per week met een passie voor werken met jongeren. Wil jij betekenisvol zijn en toekomstperspectief bieden aan de jongeren? Lees dan snel verder.

DE BAAN

Soms kan door omstandigheden het tijdelijk verblijven in de 24-uurszorg een juiste stap zijn om weer verder te ontwikkelen in een vastgelopen situatie. Locatie Trend biedt intensieve behandeling en begeleiding aan jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. Als begeleider voel je goed aan wat de jongere nodig heeft: een grapje maken, dan weer streng zijn, objectief en rechtvaardig, maar vooral vanuit respect voor de beperking en onmacht. Vanwege de complexiteit van deze doelgroep is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat, je weet goed om te gaan met de problematiek en mondigheid van de jongeren.

Jij gaat de jongeren begeleiden in het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het zorgplan. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt waar nodig bij.

Binnen het team houd je van open communicatie zodat je samen kunt groeien. Door elkaar te ondersteunen en aan te vullen zorg je ervoor dat ieders kwaliteiten benut worden.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
  • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 24-28 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (max. € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

JIJ:

  • Bent in het bezit van een zorggerelateerde diploma op hbo niveau;
  • Hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening;
  • Hebt ervaring met ASS-problematiek.

ONMOETEN?
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Ronald via 06-83517446.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-42 Begeleider Steenwijk. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.