Vacature - Begeleider intensieve zorg Jeugd Steenwijk voor 24 tot 32 uur

Meer informatie

Ronald

Clustermanager

06-83517446

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze behandelgroep in Steenwijk zoeken we een ervaren Persoonlijk Begeleider intensieve zorg Jeugd voor 24 tot 32 uur per week met een passie voor werken met jongeren. Wil jij betekenisvol zijn en toekomstperspectief bieden aan de jongeren? Lees dan snel verder.

DE BAAN

Soms kan door omstandigheden het tijdelijk verblijven op een behandelgroep een juiste stap zijn om weer verder te ontwikkelen in een vastgelopen situatie. Locatie Trend biedt intensieve behandeling en begeleiding aan jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. Als persoonlijk begeleider maak jij onderdeel uit van een behandelteam waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor de jongere en het systeem. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog stel jij het zorgplan op wat gericht is op herstel en geeft hier uitvoering aan samen met het team.

Als persoonlijk begeleider biedt je behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren. Door middel van structuur en voortdurende nabijheid wordt de jongere begeleidt bij de hulpvraag, waarbij passende interventies worden verricht. Het methodisch werken en het om kunnen gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag is daar een onderdeel van. Naast je coördinerende taken rondom het tot uitvoering brengen van het zorgplan, draai je ook diensten op de groep.

Jij voelt goed aan wat de jongere en diens gezinssysteem nodig heeft en kan vanuit respect voor de beperking en onmacht, middels gespreksvaardigheden de ingezette koers behouden.

Je staat stevig in je schoenen en weet goed om te gaan met de dynamiek binnen de locatie.

Om dit werk te kunnen doen is samenwerken in teamverband van belang, dus houdt jij ook van open communicatie, een omgeving waar we van elkaar kunnen leren, elkaar ondersteunen en ieders kwaliteit benutten? Kijk dan snel verder!

WIJ BIEDEN:

  • Het gaat bij ons om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans zodat jij betekenisvolle ontmoetingen kan hebben met onze jongeren en een bijdrage kan leveren aan hun levenskwaliteit.
  • Mogelijkheden tot scholing voor eigen ontwikkeling en scholing ter ontwikkeling van het team.
  • We vinden het daarnaast belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 24-32 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 45 (max. € 3.640,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

JIJ:

  • Bent in het bezit van een zorg gerelateerd diploma op hbo niveau;
  • Bent SKJ-geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional;
  • Hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening;
  • Hebt ervaring met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedrags

ONMOETEN?
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Ronald via 06-83517446.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-64 Persoonlijk Begeleider Intensieve zorg Jeugd Steenwijk. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.