Vacature - Begeleider Intensieve Zorg Jeugd in Steenwijk

Meer informatie

Ronald

Clustermanager

06-83517446

Persoonlijk Begeleider! Op zoek naar een uitdagende en unieke functie? Wil jij van betekenis zijn voor jongeren? En ben jij een enthousiaste begeleider die de verbinding aangaat met bewoners en collega’s? Dan zoeken we jou!

OVER TREND

Locatie Trend in Steenwijk biedt intensieve behandeling en begeleiding aan jongeren tussen de 12 en 18 jaar met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. De jongeren verblijven voor vier tot zeven dagen per week bij Trend. Soms kan een tijdelijk verblijf op een behandelgroep de juiste stap zijn voor een jongere om weer verder te ontwikkelen in een vastgelopen situatie. Het team heeft een passie voor het werken met jongeren en bestaat uit twaalf begeleiders, drie nachtdienstmedewerkers, een GZ-psycholoog, een gedragswetenschapper en een clustermanager.

ZO ZIET JOUW BAAN ERUIT

Als Persoonlijk Begeleider bied je behandeling, begeleiding en ondersteuning aan de jongeren. De hulpvragen van de jongeren zijn uiteenlopend. De één heeft voornamelijk baat bij structuur, terwijl de andere vooral nabijheid nodig heeft. Jij voelt goed aan wat de jongere en diens gezinssysteem nodig hebben. Samen met de gedragswetenschapper en GZ-psychloog verwerk je dit in een zorgplan. Middels gespreksvaardigheden en methodisch werken, weet jij de ingezette koers te behouden.

Op de groep gebeurt veel: de dynamiek van de groep verandert regelmatig en soms is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag, waardoor er een passende interventie moet plaats vinden. Vanuit respect voor de beperking en onmacht van de jongeren, ben jij in staat om de rust op de groep terug te brengen. Daarnaast hebben de jongeren een gemiddeld tot hoge intelligentie, wat maakt dat je op hoog niveau in contact kunt zijn met elkaar. Het is een doelgroep met perspectief, waar je kleine en grote stappen mee kunt zetten.

DIT BEN JIJ:

We zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die stevig in zijn schoenen staat, om weet te gaan met problematiek en in staat is om regie te pakken wanneer nodig. Daarnaast ben je toegankelijk, duidelijk en sensitief. Je beschikt over een gezonde dosis humor, geduld en collegialiteit. Verder:

  • Ben je in het bezit van een zorg gerelateerd diploma op hbo-niveau;
  • Ben je SKJ-geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional;
  • Heb je ervaring met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblematiek

DIT BIEDEN WIJ:

In Omega Groep vind je een betrokken en groeiende werkgever. Of je nu werkt op een locatie in Steenwijk of Zwolle, bij ons gaat het om wie jij bent! Daarom hebben wij aandacht voor jouw vitaliteit en balans en krijg je een visie- en contextuele training. Daarnaast krijg jij:

  • Je krijgt een jaarcontract voor 24-32 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 45 (max. € 3.749,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN?
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Ronald via 06-83517446.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw sollicitatie naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-64 Persoonlijk Begeleider Intensieve Zorg Jeugd.